מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשק מיניאמא19/05/2009
שלום,
אני בת 33 נשואה מזה כשמונה שנים לבעלי בן ה- 35 (עמו התחנתי לאחר כשנתיים וחצי של חברות) ויש לנו שני ילדים- האחד בן כמעט ארבע והשניה בת כשנה וחצי, אותה עודני מניקה.
יש לי בעל מקסים, אוהב אותי מאד, דואג, נוח, מתחשב, עושה בשבילי הכל ואני מאד אוהבת אותו ונמשכת אליו.
היחסיים ביננו טובים, התקשורת טובה, אנחנו לא רבים הרבה (למעט בשנה האחרונה שהיו בינינו מריבות בלתי פוסקות סביב נושא ההנקה והרגלי השינה של הקטנה).
בעלי הוא הראשון והיחידי עמו קיימתי יחסים. יצוין כי היו אחרים לפניו שהמערכת איתם היתה בעלת אופי מיני ונהנתי ממנה מאד. מעולם לא הייתי "חתולת מין" ולא חוויתי אורגזמה. תמיד הייתי טיפוס סגור בכל הקשור לסקס וקיימתי יחסים בעיקר כדי לענג את בעלי. בהתחלה היה לי יותר קל לעשות את זה, הייתי יותר יוזמת וחווה סוג של תשוקה אבל עם השנים יותר קשה לי- אני עייפה, אף פעם אין לי חשק, כמעט אף פעם אני לא יוזמת והמגע בינינו, עם השנים הלך ופחת, והפך להיות מאד ממוקד ומוביל לסקס בסופו של דבר. אני העלתי את הנושא מול בעלי ואמרתי לו שחסר לי המגע, המזמוז בלי החדירה בסוף והוא טוען שאם כבר אנחנו במגע מסוג זה, הוא לא יכול להתאפק ורוצה שזה יוביל לסקס. נראה לו מיותר ל"התמזמז" מבלי שזה יוביל לסקס. לטענתו אנחנו כבר לא "בני 16" (כאילו זה תואם לגיל זה בלבד ) וגם ככה הזמן שלנו מוגבל.
אני מאד אוהבת את בעלי, נמשכת אליו ורוצה לספק אותו. אני חושבת שמגיע לו שיהיה לו סקס טוב ולא מגיע לו לעבור חיים שלמים עם מישהי שהסקס איתה בינוני ומטה. הוא לא מתלונן למעט העובדה שהוא מבקש ממני להשתחרר כי אני מאד לחוצה, סגורה (סוגרת רגלים והוא צריך להלחם), לא מרוכזת באקט, לא מתחברת.
אני לא אוהבת לגעת בעצמי ולא הצלחתי להתחבר לאוננות למרות שניסיתי.
גם אין בכוונתי ללכת לייעוץ למרות שאני יודעת שיש מקום
אשמח אם תוכלו לעזור לי במסגרת זו.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה
אמא21/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עלי :( ממתינה לתשובה. תודה
אמא25/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב דולגתי. יש סיכוי לקבל תשובה או
אמא26/05/2009כל התייחסות אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מדלגת כמו איילה
126/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק
28/05/2009במסגרת זו ניתן לכוון ולייעץ, והעובדה שמראש את קובעת שאין בכוונתך לפנות לטיפול מהווה מכשלה. עבורך.
יש הרבה מידע על הפרעות חשק כגון זו שאת מתארת. ברוב המקרים הגורם נפשי/רגשי - פערי חשק עם בן / בת הזוג, מתח, עייפות, לחץ, עומס עם הילדים וכד' - ולך יותר מסיבה אחת. הפתרון אינו טיפ זה או אחר שתקבלי בפורום, אלא עמוק יותר.
וסליחה על ההשתהות במתן התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לדעתו של דר.חרותי
אורית פס29/05/2009האופן הנחרץ שבו את מסרבת להיפתח לאופציה של טיפול מיני למרות שלטענתך את זקוקה לו [ואני מסכימה איתך],מלמד באמת על הסגירות.שלדעתי אם תתבצרי בו אז לא יחול שום שנוי.
הפניה לטיפול ביכלל ולטיפול מיני בפרט באמת לא פשוטה,אך נסי לזכור שמדובר באנשי מקצוע שלהם הכישורים והרגישות להקל ,וללכת בקצב המתאים למטופל,אם לא תעזי-לא תרוויחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)