הרגשה אישית מוזרה:(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה אישית מוזרה:(
    עצובה קצת...
    19/05/2009

שלום,
    אינני יודעת אם השאלה שלי קשורה לפורום או שאני צריכה פסיכולוג אבל אשמח לתשובה או להפנייה לפורום אחר.
    בגדול אני בחורה מינית מאוד תמיד אהבתי סקס והתענינתי בחוויותיו המסתוריות והסוערות יצא לי גם לבגוד בבן זוג קודם ותמיד איכשהו עם בני זוג אני מגיעה למצב שתמידית אני מאוננת גם על אחרים בתוספת פנטזיות שונות שגורמות לי להנאה.

כיום אני נמצאת במערכת זוגית עם בחור מדהים שאני מאחלת לי אותו לבעל אבל אני עדין מפנטזת פנטזיות אחרות ומאוננת על אחרים אני חוששת שיבוא יום ואתפתה למרות שאינני רוצה כלל וכלל אני מאוד רצינית איתו.
    האם מה שאני עושה כלומר המחשבות שלי והסיפוק הוא משהו ידוע אצל נשים ? אסור? האם זה אומר שאני אכן אבגוד בו בשלב כלשהו בגלל שהרעיונות על אחרים קיימים אצלי?

אני ממש מתוסכלת מזה אבל לפעמים יש ימים שאני רואה כל מיני בנים וישר עובר לי בראש הסקס איתם ואיך הוא יהיה...
    אודה לתשובה
    העצובה...

:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה אישית מוזרה:(

הוספת תגובה

• אפשר התייחסות בבקשה...

עצובה קצת...
    26/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין הרבה מה לעשות את צריכה להשאיר

M
    26/05/2009

את זה בגדר פנטזיות בלבד ולא להגשים את זה,כל עוד זה בגדר אוננות בלבד אין בעיה אם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו