מתוסכל בן 21

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכל בן 21
    עדי
    21/05/2009

שלום, יש לי בעיה מאוד מתסכלת:

אני מגיע לשפיכה ממש מהר, לפעמים עוד לפני החדירה. ניסיתי לשים חומר השהייה וזה בעייתי, כי מצד אחד הרגישות של הפין יורדת ולא קרה מצב שגמרתי לפני החדירה, אבל יש לו בעיה הרסנית אחרת שצד שני הוא פשוט יורד מזיקפה ואז זה פשוט "מחרבן" את כל האווירה. אם אני לא שם את המשהה, והחברה לוקחת גלולות, אז אני פשוט גומר פעם ראשונה בשניות וכל כמה דקות שאני חודר בפעמים הבאות( כל זה מלווה בהמון זרע, מה שיוצר תחושת אי נעימות של ממש). אני מרגיש שאני בחיים לא אגיע למצב של לספק אשה. הבעיה הזאת ובנוסף לכל הכובד הזה יש לי עדיין לעיתים רחוקות אמנם פעמים שאני קם בבוקר ומגלה נוזל זרע בתחתון (קרי לילה), תופעה שלא נעלמה בגיל ההתבגרות עד להיום (שכן אני בן 21).
    מה גם שהפין שלי הוא באורך של בערך 13 ס"מ, לפני כמה שנים זה ממש הפריע לי וחשבתי שאני לא יצליח לקיים סקס נורמלי בכלל, אבל בעיית הגודל ירדה יחסית אחרי שעשיתי סקס עם שני חברות שהיו לי,ואז בעיית הגודל שהפריעה עד אז(כי הבנתי שמה שיש לי זה מספיק לקיום סקס נורמלי), הוחלפה בבעיית השפיכה ההרסנית.
    בעיית השפיכה הזאת משפיעה לי מאוד על החיים, שכן אני מרגיש לפעמים רתיעה מלהתחיל עם בנוות, כי אני יודע שנושא הסקס יגיע ואני אצא אפס במיטה ואני אתבעס על עצמי, וכל הערך העצמי שלי יורד ממש. אני מרגיש שכל גבר אחר יכול לתת מענה לתחום בו אין לי סיכוי עם בחורה, ולכן אני מוריד מהערך שלי בכל פעם מחדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכל בן 21

הוספת תגובה

• מישהו?

עדי
    22/05/2009

מישהו מומחה שיכול לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גומר מהר ולחוץ על תשובה

28/05/2009

אתה מתאר שפיכה מרובה תוך כדי (לפני הגמירה) וזה PRECUM, נוזל סיכה אשר מכין את השופכה לקראת הגמירה. זה תקין ובריא. לא נקודה למבוכה, כי זה מצביע על בריאות מינית. מקסימום שים טישו בצד ותנגב.

קרי לילה זה גם נורמלי לגמרי. גם בגיל 21 (ובעצם בכל גיל) זו לא בעיה.

איבר מינך הוא בגודל נורמלי וגם זה תקין לגמרי.

שפיכה מהירה - יש על כך המון מידע בפורום. הטיפול המועדף אינו ע"י מאלחש, אלא טיפול מיני במסגרתו אתה לומד לשלוט על עיתוי השפיכה.

כמו כן אתה מתוסכל שמא לא תוכל לספק אישה ולגבי נקודה זו כדאי שתלמד דרכים נוספות מעבר לחדירה. עיקר הדרך לספק אינה בחדירה ואינה עם איבר מינך. כדאי שתיעזר בטיפול מיני , בייחוד בקשר לחלק הרגשי והדימוי הגברי הנמוך שפיתחת עקב כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה

עדי
    10/06/2009

זה לא שאני לא יודע לספק בחורה שלא בחדירה, ממש לא ולהיפך.. אני חושב שאני עושה את זה בצורה טובה, אבל השפיכה המוקדמת יכולה לבוא בפור פליי או אפילו בגירוי ממושך שאפילו לא הורדנו שנינו את כל הבגדים.. (פדיחות אש)
    באמת שהתגברתי על הגודל שלי, כי הבנתי שזה שטות אבל תשמע זה קשה שזה נפלט מהר, גם לי וגם לבחורה (אפילו אם היא לא אומרת את זה)..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה

11/06/2009

התייחסתי לאופן הטיפול בתשובתי.

גש לטיפול מיני

ב ה צ ל ח ה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו