נראה לי אני מכור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נראה לי אני מכור
    מישהו
    21/05/2009

שלום אני כבן 22 מרבה לאונן בכל יום מינימום 3 פעמים ביום ולפעמים זה מגיע ל5 ויותר
    בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות כיאני אחרי תאונה ומשתעמם בבית וכנראה שזה בא מהשיעמום
    אך כפי שזכור לי גם לפני הייתי מאונן הרבה וגם שהייתי פעיל מינית עם פרטנריות הייתי מאונן
    הדבר מאוד מפריע לי מבחינה מנטלית אחרי כל אוננות אני מבואס בטירוף
    אך בלהט הרגע אינני מתצליח להשתלט על עצמי
    אגב הרבה פעמים מהאונניות זה לא מחרמנות פשוט סתם לא מוצא משו לעשות ומתחיל לאונן
    (אך גם כשהייתי עסוק מאוד ועובד הייתי חייב למצוא את עצמי מאונן )
    אנא ממכם נסו לעזור לי כאן בפורום אתן עוד פרטים אם רוצים אבל זה מאוד יבייך אותי אם תשלחו אותי לפסיכאטר או פסיכולוג בנושא הנל

כמו כן אם קיימות שיטות כמו תרגילים מסויימים או אוכל מסויים משהו שיוריד ממני את הרצון לאוננות
    תודה מראש
    מישהו :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נראה לי אני מכור

הוספת תגובה

• למה אתה חושב שאתה מכור?

28/05/2009

אם זה לא בא על חשבון פעילויות אחרות (כגון, לימודים, עבודה וכד') אז כנראה לא מדובר בהתמכרות. למה אתה מבואס בטרוף אחרי כל אורגזמה? באיזה מצב אתה כן נהנה?

לא ניתן לטפל דרך הפורום, ניתן רק לכוון ובכל מקרה לא צריך להיות נבוך לפנות לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו