טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני כבן 22 מרבה לאונן בכל יום מינימום 3 פעמים ביום ולפעמים זה מגיע ל5 ויותר בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות כיאני אחרי תאונה ומשתעמם בבית וכנראה שזה בא מהשיעמום אך כפי שזכור לי גם לפני הייתי מאונן הרבה וגם שהייתי פעיל מינית עם פרטנריות הייתי מאונן הדבר מאוד מפריע לי מבחינה מנטלית אחרי כל אוננות אני מבואס בטירוף אך בלהט הרגע אינני מתצליח להשתלט על עצמי אגב הרבה פעמים מהאונניות זה לא מחרמנות פשוט סתם לא מוצא משו לעשות ומתחיל לאונן (אך גם כשהייתי עסוק מאוד ועובד הייתי חייב למצוא את עצמי מאונן ) אנא ממכם נסו לעזור לי כאן בפורום אתן עוד פרטים אם רוצים אבל זה מאוד יבייך אותי אם תשלחו אותי לפסיכאטר או פסיכולוג בנושא הנל
כמו כן אם קיימות שיטות כמו תרגילים מסויימים או אוכל מסויים משהו שיוריד ממני את הרצון לאוננות תודה מראש מישהו :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד