זוגיות במשבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות במשבר
    דנית
    19/08/2007

שלום למטפלים !
    יש לי חבר חדש ואנחנו יוצאים מזה כחודש .לפני שבוע היה לי יום לא הכי מוצלח ובאתי אליו לקבל תמיכה ויצא שגם סיפרתי לו על העבר הלא פשוט והחריג ממנו הגעתי ומאז הוא התרחק בצורה קיצונית ממני אך המשיך לתת לזה צאנס ,ונפגשנו בסופש הזה והיה ממש כיף .בין היתר הוא כותב מידי בוקר והבוקר נתקפתי גחמה ומתוך לחץ לקחתי כמה מהדפים שלו והוא ידע מזה מאוחר יותר וכעס עד כדי רצון לנתק את הקשר ממני ,ביקשתי סליחה ואמרתי שכל זה נבע מהריחוק אליו הגענו וכו והוא אמר שהוא צריך זמן להבין אם זה זה או לא ,כי למרות שטוב לנו יחד הוא טוען שהוא לא יודע אם זאת זוגיות או לא עבורו ולי ממש טוב איתו ולדעתי הוא נתקף פחד מאותו רגע שסיפרתי לו על העבר שלי ונלחץ (על הוריי לצורך העניין )אני לא יודעת איך לנהוג ואם לעשות לו סמסים של אהבה או מה ? ממש עצוב לי ואני מתגעגעת ,וחושב לי לא להרוס את זה יותר ,הוא רוצה לתת לזה זמן וזה אומר שלא אראה אותו לפחות כמה ימים אם בכלל ,תנו לי עיצה
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות במשבר

הוספת תגובה

• תני לו את הזמן

אורית פס
    19/08/2007

שהוא זקוק לו עמ"נ לבחון ממרחק את הקשר וקוי לטוב,כבר שיתפת מעברך במידע שכנראה הלחיץ אותו ,כבר הצצת לו בדפים והתנצלת,ואת זה לא ניתן לשנות כבר,אלא להפיק לקחים להמשך או לקשר הבא.
    אל תיצמדי מדיי, ותוכיחי לו בכך שאת מכבדת את הצורך שלו במרחב.
    יחסי אהבה מאופיינים במחזוריות של חיים ומוות,התחדשות ודעיכה,ואני מקוה יחד איתך שמדובר במחזור כזה של ריחוק שאחריו הקשר יהיה יותר אינטימי ויותר אותנטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו