מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    חגית
    19/08/2007

אני נשואה + 1...ויש לי מספר שאלות:
    1. לפני שהכרתי את בעלי הייתי בקשר עם גבר נשוי במשך מספר שנים...קשר הרסני למדי אבל הסקס היה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאד אוהבת את בעלי ולא יכולתי לבקש יותר ממנו אבל...היחסים במיטה גרועים למדי ואני מוצאת את עצמי מתגעגעת ומפנטזת על הסקס שהיה לי בעבר עם הנשוי.
    2. מתבטא מ - 1.... מה עליי לעשות כדי לשפר את חיי המין? לבעלי פשוט אין את הכלים לגרום לי הנאה גם כשהוא מאד משתדל. למשל, אני יודעת שהוא לא אוהב מין אוראלי, וכשהוא רוצה לעשות לי מין אוראלי אין לי רצון לקבל כי בראש שלי זה מתקשר למשהו שהוא לא אוהב...בתחילת היחסים הייתי מבקשת והוא היה עושה את זה לזמן קצר מאד ומפסיק, פשוט כי הוא לא אוהב...וזהו, אצלי זה כבר בראש ואני לא מסוגלת כבר לאפשר לו אוראלי.
    דוגמא נוספת: מעולם לא הטריד אותו אם גמרתי או לא...מבחינתו הוא גומר והולך לישון...ואם אני רוצה גם, תמיד אני צריכה לבקש....
    ואלה הן רק דוגמאות...
    כיום למעשה כמעט ואין משחק מקדים, אני לא נהנית משום דבר שהוא עושה לי ו/או רוצה לעשות לי, ולמעשה, לפני שאנחנו נכנסים למיטה אני מגרה את עצמי בפנטזיות ובסרטונים אירוטיים במחשב.
    3. במציאות, בעולם הריאלי, אני נמשכת לגברים בלבד. בפנטזיות, אני מפנטזת על יחסים לסביים כל הזמן...וזה מאד מאד מגרה אותי וכל הזמן אני מרגישה צורך להתנסות בכך (נשאר בגדר רצון בלבד). מה המשמעות של כך?!!

מצטערת על האורך...אבל סוף סוף אזרתי אומץ לכתוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• נשכחתי?!

חגית
    19/08/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה גם אני פינטזתי פעם על סקס

אביחי
    19/08/2007

אנאלי אם גבר אבל זה לא יותר מרצון להיתנסות,אם יחסי המין אם בעלך לא מספקים אותך
    זה טבעי שתפנטזי על משהו חדש (יחסים לסבים) אני מציע שתנסו לחדש ביחסי המין בין אם
    זה תנוחה שונה או אביזרים שונים.לדעתי אם בעלך לא יודע לענג אותך הגיע הזמן שתיקחי שליטה
    על יחסי המין שלכם תגידי לו לישכב על הגב ותעלי עליו כל תנוחה שאת עליו (בשליטה) תעשי
    איתו כל מה שעולה לך בדימיון ותידאגי שהוא יזרום אם זה... נסי את זה אם הוא לא יודע לענג אותך
    כדי שתיקחי את יחסי המין לידים בימקום סתם ליסמוח על זה שהוא פיתאום ידע לעשות את זה.
    מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו יותר קל לנשים ליגמור

אביחי
    20/08/2007

כאשר הם נימצאות על הגבר בזמן הסקס השליטה בחדירה מצד האישה מעלה את הסיכוי
    ליגמור ולסקס טוב יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהיות וסבלנות

19/08/2007

אם היחסים במיטה גרועים למדי ואת מוצאת את עצמך מתגעגעת ומפנטזת על הסקס שהיה לך בעבר, ניתן לנסות לממש סקס זה ביחסים הנוכחיים. שוחחי על כך עם בעלך האהוב, תחפשו נקודות תורפה ותעבדו על שיפורן. זה הרבה טכניקה, בנוסף לרגש. זו לא עובדה חצובה בסלע.

לכל אחד, כולל לבעלך יש כלים לגרום הנאה מינית, בייחוד אם ישתדל. צריך ללמוד. השתמשו בספרים מתאימים (כמו "סקס עכשיו") מדריכים מצולמים (כמו המדריך לאוהבים). לא צריך להתמקד בדברים שלא אוהבים. אפשר למצוא דברים ששניכם אוהבים ולפתח אותם.

לגבי האורגזמה שלך - היא באחריותך. לא באחריותו. אם את לא גומרת ואת מתוסכלת מכך, שתפי אותו בכך ואל תוותרי בקלות.

לגבי פנטזיות - הכל לגיטימי והכל מותר. אין לכך משמעות כל עוד זה בגדר פנטזיה.

ואת צריכה גם סבלנות. לא נראה שיש לך הרבה ממצרך חשוב זה... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו