להזדיין כמו בחורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להזדיין כמו בחורה
    M
    25/05/2009

אני מפנטז פעמים רבות שבחורה דופקת אותי(אם הכוס בזין בלי שום צעצועים או משהו כזה)
    כמו שגבר דופק אישה,אני מדמיין כל מיני תנוחות
    1.היא על הברכיים אני שוכב על הגב והרגל שלי על הכתף שלה ושמה את ידה על רגלי השני שמקופפת ומתחילה לדפוק אותיי ואז מתקופפת אליי ומנשקת אותי.
    2.היא על הברכיים ואני שוכב על הגב והיא מרימה לי את הרגלים ודופקת אותיי.
    3.היא על הברכיים והיא מרימה אותי על הירכיים שלה מרימה לי רגל אחת גבוה ומתחילה לדפוקק אותי ואנחנו מתנשקים.
    4.היא על הברכיים אני שוכב על הבטן ואגן שלי מורם ונשען על ירכים שלה והיא מחדירה את הזיין שלי ככה ודופקתת אותי.
    5.היא שוכבת על גב ואני שוכב עליה אם הגב והיא מרימה את האגן(ככה שהיא יכולה לחדיר את הזיין שלי)תופסת אותי חזקק ומתחילה לדפוקק אותי.
    ועוד כל מיני תנוחות שבדרך כלל הגבר הוא בשליטה בהם,האם זה בסדר לעשות תנוחות כאלה?
    איך ניראה לכם שחברה שתהיה לי תגיב אם אציע לה תנוחות כאלה?? אני מפחד לצאת מוזר ושהיא לא תסכים למרות שזה יכול להיות מאד מהנה בשביל הבחורה.בבקשה תענוו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להזדיין כמו בחורה

הוספת תגובה

• הי יש הרבה שאוהבות שליטה ולכן

עצובה קצת...
    25/05/2009

לא יתנגדו להיות אלה שדופקות כביכול...
    חוץ מזה ברגע שתהיה לך בת זוג שתרגיש שאיתה הכל פתוח תציע את זה ותראה מה היא אומרת...
    אני לא הייתי מתנגדת לזה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה "כביכול" ??בכל מיקרא תודה (:

M
    25/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקפצה-דורין כנסי לפה יש פה כמה

M
    27/05/2009

תנוחות שיכולות לעזור לך תקראי(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע חמוד נחמד לראות לשם שינוי

מילי
    29/05/2009

בחורה שדופקת תגבר במקום ההפך לדעתי רוב הנשים היו אוהבות את זה אין לך מה להתביש(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשה דופקת

אנונימי
    29/05/2009

אשה לפעמים אוהבת את התנוחה שהיא מעל הגבר ומחדירה לכוס.לרוב אשה אוהבת ששוכבים עליה ואו מאחורה בדוגי. .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו