אני רוצה יותר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רוצה יותר...
    אגוזית
    22/03/2007

אני נשואה באושר כ-10 שנים , מאוד אוהבת את בעלי וטוב לי איתו במיטה. אנו מקיימים יחסי מין כפעמיים בשבוע שזה נחמד אלא שזה לא מספק אותי...אני רוצה יותר! (כ-4 פעמים...) משיחות עם חברים ובכלל הסביבה אני מרגישה די חריגה ,כי תמיד בעיה מסוג זה מוצגת מצד הגבר...לכן אני תמיד צוחקת עם בעלי "שאלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים..."
    בעלי כן מודע לנושא כי אני פשוט אומרת לו, אבל עדיין זה לא משנה דבר. הוא עובד קשה ואני מבינה את המצב שאין כוח או אין חשק ועם זאת אני מעט מתוסכלת...
    מה עושים כשיש פער בחשק המיני?
    אני לא מוכנה להתחיל לבגוד בו (למרות שמחשבות בנושא החלו לעלות בזמן האחרון.)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני רוצה יותר...

הוספת תגובה

• צריכה עזרה

rony
    22/03/2007

אם את צריכה עזרה בענין תפני אלי אני מוכן לבצע לך השלמה ל4 פעמיים בשבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה רצינית מהמומחים!

אגוזית
    23/03/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודע שיותר קל להגיד מאשר לעשות

ד``ר עידן מיליצ`ר
    23/03/2007

אבל העינין פה הוא זוגי, לא מיני!!.כמו בכל דבר ועיניין, יש מקום למשא ומתן בין בני זוג על כל דבר. איפה ומתי לאכול, לאן לצאת, כמה כסף לתת לחתונה של הבת-דודה וכו'. כך גם בנושא התדירות המינית יש מקום להליכה אחד לקראת השני ולקיים יחסי מין בתדירות שתניח ת'דעת של שני בני הזוג!. דברי איתו!!
    עידן מיליצ'ר
    נ.ב. ואולי בחברה את חריגה, מנסיוני המקצועי....את לא לבד!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו