טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 18 וחצי ופעילה מינית שנה, ניסתי כל מיני סוגים של גלולות, מדבקות וטבעת נובה רינג, אף אחד מהם לא התאים לי כל אחד מהם עשה לי תופעת לוואי אחרת. התייעצתי עם הרופא נשים שלי והוא המצליץ לי על התקן תוך רחמי, והוא הוסיף ואמר שהיו אומרים פעם שהתקן לא מומלץ לנשים צעירות כי יש בכך סכנה לגבי הריון עתידי ושהיום זה כבר לא כל כך נכון כי בשנים האחרונות מחקרים הוכיחו שזה לא גורם לבעיות בכניסה להריון, וגם שהסיכוי להכנס להריון עם ההתקן הוא אחוז אחד מתוך מאה. אז השאלה שלי היא האם באמת אין בעיה עם הריון עתידי ואין חשש להכנס להריון לא צפוי? (אציין שאני רווקה ואין בכוונתי להכנס להריון כרגע). אני רוצה לציין שאני מקיימת יחסים רק עם בן זוגי הקבוע ולא עם מספר גברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד