בבקשה תייעצו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תייעצו לי
    פלוני
    28/05/2009

שלום אני כבן 22 נחשפתי לסקס לראשונה בגיל 18 מאז זה כל מה שעניין אותי כיום אני מרגיש בוגר יותר מבחינת מה שמעניין אותי אך לצערי כל בחורה שאני איתה אני מנסה להשכיב אותה יותר מידי מהר וכמו כן הדחף המיני שלי נהיה מטורף אני בבית מזה כ4 חודשים עקב תאונה ולא מפסיק לאונן הדבר הורג אותי מנטלית אני ממש מרגיש מכור לזה אנא ממכם אם מישהו מהקוראים פה והמקצוענים פה מכיר דרך מסויימת (לא טיפול אצל פסיכולוג\פסיכאטר) כל טיפול אלטרנטיבי למניעת האובססיה הזאת כי לפעמים אני מאונן גם בלי חשק .... בבקשה תתייחסו ברצינות הדבר מטריד אותי מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תייעצו לי

הוספת תגובה

• לפלוני

אורית פס
    29/05/2009

אתה מתאר דחף בלתי נשלט לאוננות ,הענין מאד מטריד אותך ובכל זאת אתה פוסל אופציה לקבל עזרה ,ואני תוהה מדוע ?
    אם האוננות הכפיתית באה על חשבון תפקוד תקין וכל מה שניסית עד כה לא עזר [אם ניסית ] אז לדעתי כן כדאי לך לפנות למטפל מיני,המניעים להתנהגות הזו הם כן רגשיים \נפשיים ולכן הכתובת המתאימה היא גורם מתחום הטיפול הנפשי,סביב בעיה מורכבת מאד קשה [וגם לא מקצועי ] לתת מענה באינטרנט.
    לכל קו"ח יש שירות של טיפול מיני.
    יתכן שהאוננות המרובה מאפיינת רק את תקופת ההחלמה מהתאונה.וזה יחלוף כשתחזור לחייך הרגילים.
    באשר לקצב המהיר שלך להשכיב בחורות- נסה לתרגל במפגשים הבאים קצב מתון ,תתאפק ואם לא תצליח לבד -אז כאמור ניתן לעזור באם תדבר על כך בייעוץ\טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו