טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי בעיה עם גודל איבר המין שלי שהוא בעת זקפה בסך הכל 14 ס"מ. עשיתי את זה פעם ראשונה עם חברה שלי והרגשתי קצת לא בנוח עם עצמי בגלל הגודל. האם סיפקתי אותה או לא,מה היא חושבת על זה, למרות שהיא לא אמרה מילה. לא היה לי נוח לשאול אותה כי אני ממש לא אוהב לדבר על איבר המין שלי. רציתי לדעת,האם 14 ס"מ זה נחשב מתחת לממוצע והאם בחורה יכולה להיסתפק בגודל הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זיין גדול לרוב מביא לכאב ולא מוסיף כלל להנאת האישה,הדגדגן נקודת הג'י וההרגשה הכללית בנרתיק לא עוברת את ה10 ס"מ! אז אל תדאג בקשר לאורך הזיין שלך הוא לא משנה.מה שכן משנה זה איך אתם ביחד ואם אתה קשוב לה אתה לא צריך להתביש כלל לשאול אותה אם היא נהנת או לא אתם צריכים להיות קשובים אחד לשני בסקס וצריכה להיות אינטימיות במקום לנסות ללמוד משהו מסרטי הפורנו הלא מציאותים בהם רואים בחור אם זיין גדול שרירי מלא אגו דופק איזו בלונדה אחת שצועקת "אוה אוה כן! אוה אוה אוהההה" ואורך הזיין הוא אחד השטויות שלומדים מהסרטים האלה.בהצלחה לך(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טוב זין גדול מזין קטן זין גדול נותן תחושה נעימה ביותר לגבר בעת משגל החיכוך בגלל שטח המגע גדול יותר מבחינת לספק אשה אין כל בעייה כיוון שגורמי התענוג הן הדגדגן והן הנרתיק נמצאים בטווח של אורך הזיין שלך.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד