היא לא התלוננה אבל.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היא לא התלוננה אבל.....
    אלכס
    29/05/2009

יש לי בעיה עם גודל איבר המין שלי שהוא בעת זקפה בסך הכל 14 ס"מ.
    עשיתי את זה פעם ראשונה עם חברה שלי והרגשתי קצת לא בנוח עם עצמי בגלל הגודל.
    האם סיפקתי אותה או לא,מה היא חושבת על זה, למרות שהיא לא אמרה מילה.
    לא היה לי נוח לשאול אותה כי אני ממש לא אוהב לדבר על איבר המין שלי.
    רציתי לדעת,האם 14 ס"מ זה נחשב מתחת לממוצע והאם בחורה יכולה להיסתפק בגודל הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היא לא התלוננה אבל.....

הוספת תגובה

• גודל הזיין לא משנה כלום

מילי
    29/05/2009

זיין גדול לרוב מביא לכאב ולא מוסיף כלל להנאת האישה,הדגדגן נקודת הג'י וההרגשה הכללית בנרתיק לא עוברת את ה10 ס"מ! אז אל תדאג בקשר לאורך הזיין שלך הוא לא משנה.מה שכן
    משנה זה איך אתם ביחד ואם אתה קשוב לה אתה לא צריך להתביש כלל לשאול אותה אם היא נהנת או לא אתם צריכים להיות קשובים אחד לשני בסקס וצריכה להיות אינטימיות במקום לנסות ללמוד משהו מסרטי הפורנו הלא מציאותים בהם רואים בחור אם זיין גדול שרירי מלא אגו דופק איזו בלונדה אחת שצועקת "אוה אוה כן! אוה אוה אוהההה" ואורך הזיין הוא אחד השטויות שלומדים מהסרטים האלה.בהצלחה לך(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל הזיין

אנונימי
    29/05/2009

טוב זין גדול מזין קטן זין גדול נותן תחושה נעימה ביותר לגבר בעת משגל החיכוך בגלל שטח המגע גדול יותר מבחינת לספק אשה אין כל בעייה כיוון שגורמי התענוג הן הדגדגן והן הנרתיק נמצאים בטווח של אורך הזיין שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו