שלום לכל משתתפי הפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכל משתתפי הפורום
    רוני
    20/08/2007

היי
    בן 25 ויש לי בעיה.
    השתמשתי במשך תקופה של שנה בכדור שנקרא 'רסיטל' - שניתן לי על-מנת שאוכל להתמודד בצורה יעילה יותר עם חוסר הביטחון ,הביישנות והדימוי העצמי הנמוך שלי. אחרי שנה החלטתי פשוט להפסיק ואני יודע שכאשר רוצים להפסיק לקחת תרופה ,עושים זאת בהדרגה. אצלי זה לא היה כך, ואולי זה מה שלמעשה גרם לי לכתוב כאן. העניין הוא שכבר חצי שנה שאני ללא שום תרופה ומודאג ממשך זמן השפיכה שהתקצר. לפני השימוש בכדורים לא היו לי תלונות בעניין הזה , גם לא בזמן השימוש... כיום , כשאני מגיע למצב של יחסי מין עם בחורה לא לוקח לי יותר מ -1 עד 2 דקות להגיע אל נקודת האל חזור וכך גם לגבי אוננות עצמית.
    השאלה שלי היא האם גרמתי לעצמי נזק בכך שלא הפסקתי בהדרגה ? האם יש קשר בין הדברים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכל משתתפי הפורום

הוספת תגובה

• רסיטל

20/08/2007

רסיטל עשוי להשהות שפיכה (כתופעת לוואי) וכנראה עצם זה שהפסקת גרם לשפיכה להיות זריזה יותר, מעבר לזה שרמת החרדה שלך עלתה.

לא גרמת לך נזק, אך כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר שהתחיל לך התרופה. אולי בכל זאת כדאי שתמשיך במינון כלשהו נמוך יותר. לעניין שפיכה מהירה - יש כאן התייחסויות לרוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה ד"ר חרותי

רוני
    21/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו