מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרמן מדי? יש דבר כזה?א31/05/2009
שלום, שמי א. לצורך העניין...
אני חושב שאני חרמן מדי, אין לי חברים שאני מדבר איתם בנושא
ידידה שלי הפנתה אותי לאתר בתקווה שאמצע תשובה יותר מעמיקה לשאלתי.
אני כל היום חושב על מין, מפנטז על מין עם כל בחורה שמסביבה שנראית סבבה ומעבר.
אני בן 23, מאונן 4 פעמים ביום אם יוצא לי, אני לא גומר מהר כלל.
יש לי חברה קבועה כבר כמעט 4 שנים, ועשיתי איתה הרבה שיחות שהסקס נהדר, אבל אני רוצה עוד ממנו! אבל היא לא מסוגלת!!
אנחנו עושים את זה בערך פעם/פעמיים בסופ"ש כשאנחנו מתראים רק סופ"שים.
האם יכול להיות שיש לי הפרשה כימית כלשהיא שגורמת לי להיות יותר חרמן מאחרים??
אני מרגיש ככה כבר המון שנים, אבל בכמה חודשים האחרונים תחושת החרמנות
והמחשבות על סקס התגברו לרמה שזה מתחיל להפריע לי בחיי היום יום, אני מרגיש שסקס הוא כל מה שמכוון אותי או את מחשבתי, ואפילו כבר נכנס לי לסדר היום זמן שבו אני יודע בוודאות שאני הולך לאונן.
אשמח לתשובתכם המהירה והרצינית!!!
בתודה רבה.
א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אובססיבי
ד''ר חגית כהנא01/06/2009נראה שהמחשבות על מין ממלאות יותר מידי זמן בחייך ומתחילות להפריע לך במהלך החיים .
מין מעסיק כל אחד מאיתנו אך הופך להתמכרות או אובססיה ברגע שהוא מפריע למהלך החיים.
יש לך חברה ואתם מקימים יחסי מין כ"כ אתה מאונן ועדין חלקית חפצך בידך.
האם אתה מרגיש לא מסופק גם בתחומים אחרים של החיים?
אני ממליצה לך לפנות ליעוץ במקרה שלך יעוץ באתר אינו מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר קטן
א02/06/2009חגית שלום
תודה רבה על תשובתך המהירה:
המחשבות על מין אכן ממלאות יותר מדיי את הזמן בחיי ולפעמים אפילו גורמות לי לעשות דברים שבמצב רגיל או במצב שאני לא חרמן לא הייתי עושה.
(כמו לנסות מאוד לרצות כל בחורה שמסביבי או לפלרטט למרות שיש לי חברה וכו').
בשאר התחומים בחיי אני מרגיש מסופק ואין לי כל בעייה נוספת, רק זה.
כשאת אומרת יעוץ- ניתן לפנות עם זה לרופאת המשפחה או שאני צריך לגשת למישהו אחר?
תודה רבה על העזרה!!!!!
א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מישהו יכול לענות לי רק על זה?
א.09/06/2009מאוד חשוב לי!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכוונה בייעוץ?
11/06/2009רצוי אצל מטפל מוסמך בתחום הטיפול המיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)