טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 24 וסובלת מצריבה חזקה בעת החדרת איבר מינו של בן הזוג. אין בעיה עם טמפונים (מיני! ) או אצבעות. ביקרתי במרפאה סקסולוגית ואובחנתי כסובלת מוגיניסמוס. בנוסף נאמר לי שכל האזור אצלי קטן והשפתיים הפנימיות מאוד יבשות. הומלץ לי, מעבר לפזיותרפיה, להשתמש במשך חודש, בוקר וערב במשחה אורטו-גינסט (80 גרם), לשימוש חיצוני בלבד, כדי להגדיל ולהרחיב את השפתיים. אני מאוד מרוצה מאיך שהאזור נראה בצורה טבעית והכל שם מאוד סימטרי. קשה לי עם העובדה שנשנה ונגדיל... רציתי לדעת עד כמה זה משנה את פני האזור? והאם אין דרך אחרת?? מעבר לכך, אני לוקחת גלולות כבר 7 שנים ושקלתי לעשות הפסקה עכשיו, במטרה לסייע לטיפול ולהתאזן הורמונלית. האם זה רעיון טוב? תודה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש להפריד בין אזור מודלק - שטופל לבין וגיניזמוס משחה אסטרוגנית אינה מרחיבה או משנה אלא אולי מרככת את העור. אינני מכירה נשים צעירות שיש להן חוסר אסטרוגני אמיתי. לטעמי את צריכה טיפול שישלב תרגילים פיזיים כמו פיזיותרפיה או מרחיבים ושיחות כדי לפתור את בעית הכיווץ שקרוב לודאי קיימת בעת יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד