וגיניסמוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וגיניסמוס
    יעל
    01/06/2009

שלום,
    אני בת 24 וסובלת מצריבה חזקה בעת החדרת איבר מינו של בן הזוג. אין בעיה עם טמפונים (מיני! ) או אצבעות. ביקרתי במרפאה סקסולוגית ואובחנתי כסובלת מוגיניסמוס. בנוסף נאמר לי שכל האזור אצלי קטן והשפתיים הפנימיות מאוד יבשות. הומלץ לי, מעבר לפזיותרפיה, להשתמש במשך חודש, בוקר וערב במשחה אורטו-גינסט (80 גרם), לשימוש חיצוני בלבד, כדי להגדיל ולהרחיב את השפתיים. אני מאוד מרוצה מאיך שהאזור נראה בצורה טבעית והכל שם מאוד סימטרי. קשה לי עם העובדה שנשנה ונגדיל...
    רציתי לדעת עד כמה זה משנה את פני האזור? והאם אין דרך אחרת??
    מעבר לכך, אני לוקחת גלולות כבר 7 שנים ושקלתי לעשות הפסקה עכשיו, במטרה לסייע לטיפול ולהתאזן הורמונלית. האם זה רעיון טוב?
    תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וגיניסמוס

הוספת תגובה

• וגיניזמוס

ד''ר חגית כהנא
    02/06/2009

יש להפריד בין אזור מודלק - שטופל
    לבין וגיניזמוס
    משחה אסטרוגנית אינה מרחיבה או משנה אלא אולי מרככת את העור. אינני מכירה נשים צעירות שיש להן חוסר אסטרוגני אמיתי.
    לטעמי את צריכה טיפול שישלב תרגילים פיזיים כמו פיזיותרפיה או מרחיבים ושיחות כדי לפתור את בעית הכיווץ שקרוב לודאי קיימת בעת יחסי מין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. ומה לגבי הגלולות?

יעל
    02/06/2009

את ממליצה להפסיק כדי לראות אם באמת קיים חוסר איזון הורמונלי?
    ולגבי המשחה, שללנו דלקת. בפירוש נאמר לי שזה לשם הרחבת האיזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתשובה

יעל
    03/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו