טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום למומחי הפורום. אני בן 34 וסובל מבעיה בגמירה כבר שנים. הבעיה היא שאני לא מצליח לגמור בכלל. לא בקיום יחסי מין ולא באוננות. אין לי בעיה בהגעה לזקיפה, אבל לפעמים קשה לשמר אותה יותר ממספר דקות במהלך יחסי המין. למעשה אף פעם לא הגעתי לאורגזמה ולא גמרתי. יוצא דופן בזמן שינה. לפעמים יש חלומות אירוטיים ופליטה בזמן שינה (קרי לילה). התייעצתי עם אורולוג מומחה שאמר שהבעיה לא פיזית. נמצא בטיפול פסיכולוגי, אבל לא הרבה זז בנושא. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לטיפול? האם הבעיה מוכרת? איזה אפשרויות טיפול קיימות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
העובדה שיש לך קרי לילה מעידה על תפקוד פיזי תקין. אני ממליצה לפנות לסקסולוג שהוא גם פסיכולוג או פסיכותרפיסט. פסיכולוג רגיל אינו מיומן בד"כ בפתרון בעיות מסוג זה. עד שתפנה נסה לשאול את עצמך האם יש עוד מקומות בחייך בהם אתה עוצר את עצמך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד