מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 12 שמאוננת גם כשיש אנשים בחדראפרת06/06/2009
אמנם לא ממש בצורה גלויה ..היא תמיד עושה זאת מתחת לשמיכה אך הבעות פניה לא משאירות מקום לספק.
שאלתי היא:כיצד אוכל להסב את תשומת ליבה לכך שלא מאוננים בנוכחות אנשים מבלי להסב לה נזק טראומטי כל שהוא.אני רוצה להסביר לה שאין בעיה עם האוננות וזה טיבעי ונהדר אך עליה לעשות זאת בצנעה.אני מאוד מאוד חוששת שאם לא אשוחח איתה על כך בצורה הכי נכונה היא עלולה לקבל טראומה לכל החיים.היא בגיל מאוד מאוד רגיש וכל דבר שקשור למיניות שלה גורם לה למבוכה גדולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על תגזימי טראומה אולי פדיחה אם יגלו
ג07/06/2009אותה פשוט נסי לדבר איתה באופן כללי על הנושא ותסבירי לה על הדרך שלא מאוננים ליד אנשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות
ד''ר חגית כהנא07/06/2009ראשית אני מברכת אותך על ההבנבה שאוננות היא תהליך טבעי ובריא.
אני מניחה שאת אמא שלה
קחי אותה לחדר ללא קשר לאירוע האוננות והסבירי לה בדיוק כמו שכתבת לנו
שזה נורמלי וזו דרך מצוינת להכיר ולהנות מהגוף אבל פרהסיה אינו המקום לזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר לדבר על זה עם הורים!
רון07/06/2009החיים זה לא סרט דרמה.. יש דברים שכולם יודעים שכולם עושים ובכל זאת לא מדברים על זה בחיים, אני בחיים לא ידבר עם הוריי על הנושא ואם הם יזכירו לי את זה שהם יודעים מה אני עושה וכו' אני אשתגע..
אני מציע לך , אפרת, לגרום לה להבין את זה בדרך עקיפה, דרך חברה או דרך מאמר שתשכחי בחדר שלה ובו יהיה כתוב שאוננות צריכה להיות לבד בחדר.. אולי גם מבט של "מה את עושה ?" תוך כדי האקט יגרום לה להבין שזה מוזר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאם של הבת 12
אנונימי07/06/2009תסבירי לה על חשיבות האוננות תספרי לה שגם אמא אוננה וזה לא נורא לאונן ותסבירי לה שגם אבא ואמא לא עושים את זה ליד אנשים ותמיד סוגרים את הדלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)