בת 12 שמאוננת גם כשיש אנשים בחדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 12 שמאוננת גם כשיש אנשים בחדר
    אפרת
    06/06/2009

אמנם לא ממש בצורה גלויה ..היא תמיד עושה זאת מתחת לשמיכה אך הבעות פניה לא משאירות מקום לספק.

שאלתי היא:כיצד אוכל להסב את תשומת ליבה לכך שלא מאוננים בנוכחות אנשים מבלי להסב לה נזק טראומטי כל שהוא.אני רוצה להסביר לה שאין בעיה עם האוננות וזה טיבעי ונהדר אך עליה לעשות זאת בצנעה.אני מאוד מאוד חוששת שאם לא אשוחח איתה על כך בצורה הכי נכונה היא עלולה לקבל טראומה לכל החיים.היא בגיל מאוד מאוד רגיש וכל דבר שקשור למיניות שלה גורם לה למבוכה גדולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• על תגזימי טראומה אולי פדיחה אם יגלו

ג
    07/06/2009

אותה פשוט נסי לדבר איתה באופן כללי על הנושא ותסבירי לה על הדרך שלא מאוננים ליד אנשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות

ד''ר חגית כהנא
    07/06/2009

ראשית אני מברכת אותך על ההבנבה שאוננות היא תהליך טבעי ובריא.
    אני מניחה שאת אמא שלה
    קחי אותה לחדר ללא קשר לאירוע האוננות והסבירי לה בדיוק כמו שכתבת לנו
    שזה נורמלי וזו דרך מצוינת להכיר ולהנות מהגוף אבל פרהסיה אינו המקום לזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי אפשר לדבר על זה עם הורים!

רון
    07/06/2009

החיים זה לא סרט דרמה.. יש דברים שכולם יודעים שכולם עושים ובכל זאת לא מדברים על זה בחיים, אני בחיים לא ידבר עם הוריי על הנושא ואם הם יזכירו לי את זה שהם יודעים מה אני עושה וכו' אני אשתגע..

אני מציע לך , אפרת, לגרום לה להבין את זה בדרך עקיפה, דרך חברה או דרך מאמר שתשכחי בחדר שלה ובו יהיה כתוב שאוננות צריכה להיות לבד בחדר.. אולי גם מבט של "מה את עושה ?" תוך כדי האקט יגרום לה להבין שזה מוזר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאם של הבת 12

אנונימי
    07/06/2009

תסבירי לה על חשיבות האוננות תספרי לה שגם אמא אוננה וזה לא נורא לאונן ותסבירי לה שגם אבא ואמא לא עושים את זה ליד אנשים ותמיד סוגרים את הדלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו