כאב חד במין אנאלי ועוד...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חד במין אנאלי ועוד...
    לינה
    21/08/2007

בעלי ואני ניסינו לקיים יחסים אנאליים (רק בגלל שהוא רוצה) בפעם האחרונה הוא נתן לי קרם כאילו לסכך את המקום החדרתי אצבע והוא שאל אם הכנתי עצמי מספיק טוב אמרתי לו בערך והוא החדיר איבר מינו לפי טבעת שלי ואיך שהחדיר הרגשתי שמשהו חוסם אותו והרגשתי מין כאב חד כזה צעקתי איי....והוא הפסיק כאב לי עוד 5 דקות אחרי....מה זה היה? יש לציין שהיה פעמיים שעשינו מין אנאלי ללא כאב....אך אני בדרך כלל לא אוהבת אנאלי ולא מעוניינת לאהוב אך הוא כל פעם מנסה לשכנע אותי בזה ולפעמים אני מתמסרת לו בגלל שאני חוששת שאם לא אתן לו אנאלי הוא לא ירצה לשכב איתי יותר או יבגוד בי....הוא יודע טוב מאוד שאני לא אוהבת את זה (לא בגלל הכאב אלא סיבות אחרות)הוא למשל לא אהב להתנשק צרפתית או לתת לי מין אוראלי וגם לא אוהב יותר מדי משחק מקדים (המקסימוום שבמקסימום זה 3 דקות) אמרתי לו והוא אומר שחדירה זה יותר כיף אמרתי לו שבשבילי יותר כיף משחק מקדים שצריך להדליק את הבחורה קודם והוא אומר שאני מבאסת אותו ושככה זה גברים.אווווף מה עושים??הוא לא מעוניין כל כך ללכת לטיפול....(נשואה שנה ולא קיימנו יחסים מין אנליים ושום סוג של יחסים לפני חתונה כי אני מסורתית)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב חד במין אנאלי ועוד...

הוספת תגובה

• כ"כ מעצבן שלא עונים....

לינה
    22/08/2007

בעעעעעעעעעעעע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסנת-

אלמונית26
    22/08/2007

למה את עושה משהו שאת לא אוהבת ולא רוצה?!
    אל תכנעי... הוא צריך לכבד אותך אם את לא אוהבת את זה, יש עוד מספיק דרכים לספק אותו.
    לפי מה שאת מספרת הוא קצת אגואיסט לא? רק מה שהוא רוצה ולא מענג אותך לפי בקשתך. זה לא הוגן לדעתי, תדברי איתו על זה, צריך לספק את שני הצדדים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זה כואב לך

23/08/2007

אל תעשי את זה. מין הוא משהו הדדי. הוא היה מסכים שאת תחדירי לו דברים לפי הטבעת??

אם בכל זאת את תחפצי בכך - פי הטבעת לא נועד לחדירה. הוא נועד לאפשר יציאת צואה ובדרך כלל הכיוון הפוך. לא מספיק לשים חומר סיכה ויאללה לדרך. יש לעשות הכנה.

עם זאת העניין הרבה יותר עקרוני מכך - את מציינת שאת לא אוהבת את זה. אז תבהירי לו חד משמעית שלא מתאים לך. ולא משנה מה המחיר. את מתארת דברים לא בריאים בקשר המיני שלכם. טיפול צריך להיות תנאי שלך להמשך הקשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישר לפי הטבעת?!

ישראל
    26/08/2007

קודם כל צריכים לדחוף עצבאותת וכו'...
    לשחק אם זה קצת שיתרחב ..
    לא ישר..

אם תעשי ישר החור קטן והוא מנסה להכניס
    בגלל זה זה כאב לך
    תגידי לו שקודם ישחק
    יכניס אצבעות עד שזה יפתח..
    ואז את וגם הוא תבלו !

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו