מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לתת לו - ד"ר חרותי רפיחנן10/06/2009
לד"ר חרותי שלום .
קראתי את הכתבה בעיתון מנטה גליון 103 מאפריל 2009 בנושא לתת לו כשבא לו וברצוני לשאול מספר שאלת .
רקע לשאלות .
המצב אצלי בבית שאשתי ויתרה ממזמן על ההנאות שלה במין ז"א להגיעה לאורגזמה מכל מיני סיבות ותירוצים כגון: שהיא צריכה להשקיע בזה ואין לה חשק וכוח , תירוצים ידועים ולכן היא מותרת ונותנת לי על מנת שלי יהיה טוב .
השאלות שלי הן:
1. האם זה נראה לך סביר שאשה בגיל 45 שמסוגלת להגיע לאורגזמה תוותר בקלות כזו על ההנאה ותחליט שהיא לא צריכה את זה יותר ?
2. האם נראה לך תדירות הנתינה של 3 פעמים בשבוע הוא סביר או מוגזם ?כי אם כבר עושים טובה אז זה לא משנה באיזה תדירות לא ?
3. היתכן שקיום יחסי מין בתדירות של 3 פעמים בשבוע מלחיץ והוא הגורם לרצון לותר על ההנאה של אשתי והצורך לספק רק אותי .
4. האם נראה סביר שאשה בגיל כזה תרצה להגיע לאורגזמה רק פעם בחצי שנה לאחר שהבעל מזכיר לה שהגיע הזמן ולא מתוך חשק וצורך ?
5. האם בכתבה הכוונה לתת לבעל ז"א לתת שלבעל יהיה טוב מכל הלב מתוך רצון או לתת לו שיסתום את הפה בצורה הפוגעת ביותר כמו לתת לו מבלי להתפשט בחלק העליון או לתת לו תוך כדי עיסוק אחר (אני שקועה בסרט והוא מקבל את המנה השבועית שלו ) על מנת להיפטר מהסיפור כמה שיותר מענין כי הסרט מסעיר אותה יותר מהסקס ?
אודה לך מאוד באם תוכל לענות לשאלותיי בקיצור .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "לתת" או "לא לתת" זו השאלה...
11/06/2009אתמקד בשאלותיך:
1) זה תלוי בה. צריך לברר איתה מדוע החליטה כך. אולי עדיף לה להגיע לכך בעצמה.
2) "אם עושים טובה" בהחלט יש משמעות לתדירות... תחשוב לו אתה היית זה שצריך לעשות טובה. מחזיר לנקודה שאתה צריך לברר זאת איתה ולא איתי.
3) בהחלט. אבל שוב, זה תלוי בך, בה, בזוגיות שלכם, בעבר, בהווה ובעוד גורמים רבים. לא הכל שחור לבן.
4) ראה תשובתי ל-1.
5) בכתבה היו מספר דעות. זו לא אמת מדעית. ברור שלא מדובר לתת כדי לצאת ידי חובה ובאופן שעשוי להשפיל אחד מבני הזוג. זה תלוי בכם,
נראה שהבסיס לכל שאלותיך נעוץ בתקשורת ובזוגיות שלכם. נסו למצוא שם את התשובות לשאלותיכם ואם אינכם מצליחים לבד, תמיד ניתן להעזר בסיוע מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)