טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב לבן זוגי יש מחלת עור הנקראת פסוריאזיס המגלה עצמה בנגעים אדומים ומכוערים. בחודש האחרון הייתה לו התפרצות באזור המפשעה. כתוצאה למרות שאני יודעת שאין בזה סכנה פיסית אני ממש נרתעת מלקיים איתו יחסי מין. זה פשוט ממש מגעיל אותי ולא בא לי. אני יודעת שהמצב הוא זמני מכיוון שהוא מטופל במשחה הנקראת דייבובט שעד כה עזרה לו ביעילות ומהירות אבל עדיין אני ממש מתוסכלת מהמצב כי למרות הכל אני נמשכת אליו ורוצה אותו וגם לא רוצה לתסכל אותו בזמן הקשה הזה. אני פשוט מחפשת דרך להגביר את החשק כך שאני אוכל להתעלם מהמצב האם יש דרך כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אציין שמעבר לטיפול בתכשירים ניתן לשקול טיפול שיחתי המנסה לחשוף את הגורמים הרגשיים שאולי משחקים תפקיד בהתפרצות הפסוריאזיס, לגבי התנהגותך כלפיו-או שאת מנסה להתעלם מהנגעים [סקס בחושך, סקס עם קונדום,הימנעות מטכניקות גרוי בהן יש מגע ישיר באבר מינו עם היד או הפה וכו' ] ואם אין באפשרותך לשאת זאת דברי אתו על הפסקה זמנית ביחסי המין עד שישתפר מצבו,את לא צריכה לחוש אשמה לגבי תחושותייך,מותר להירתע ממצב של חולי בעור,הרבי בתקופה זו במגעים של חיבה כך שבן זוגך לא ירגיש דחוי,והעיקר דברו על כך ישיר וכנה במקום להתחמק ולהתפתל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד