מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבעלי אין חשקhadasusha15/06/2009
היי,
אצלנו המצב די מוזר
אני ארבעה וחצי חודשים אחרי לידת בן בכור מקסים.
המצחיק הוא שלי יש חשק, בא לי לחזור למה שהיה והיה די סבבה
בעלי כאילו לגמרי "איבד" את זה, נראה שהוא מתאמץ להיכנס לאווירה.
מה שקורה בפועל זה שהוא חוזר בערב, שנינו עם הילד, אח"כ אני מרדימה אותו, אח"כ אני ובעלי רואים טלוויזיה ואז הוא עייף או כואב לו הראש והולכים לישון.
דברתי איתו על העניין, תמיד אחרי שיחה יש יום או יומיים אח"כ סקס אבל זה לא זה, זה מרגיש לי מאולץ ולא זורם.
יש לציין כי לא עליתי המון במשקל ועכשיו אני רק 2 קילו יותר ממה שהייתי קודם.
מה עושים?
בעלי הוא אחד כזה שבחיים לא ילך לייעוץ זוגי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשאין לבעל חשק
אורית פס15/06/2009האם בעלך נכח בלידה ?ישנם גברים שמראה הלידה מרתיע ומקשה לאחר מכן לחזור לחיי מין סדירים.
חשוב לזכור שמעבר לשמחה שבהולדת בן ראשון נוסף לחץ אטומי על חיי הזוג שהפך כעת לשלישיה,ודרושה סבלנות לתהליך ההסתגלות למצב החדש,יתכן שבעלך לחוץ מהצורך לפרנס ,מתפקידו החדש כאב,יש גברים שפשוט חווין=ם קינאה ברך הנולד שתובע את כל תשומת לבה של האם,יתכן שמתקשה כעת לראות בך בת זוג מינית ומזהה אותך יותר בתפקיד אמהי,פיצול שיכול להקשות.....
אך לא נדע לאשורו מה קורה אלה אם כן יפתח ביניכם דבור פתוח וכנה על מה שעובר עליו,חשוב להקשיב ללא האשמה\בקורת, ולחשוב ביחד איך בהדרגה חוזרים ליחסי מין.
טוב וחשוב שאת מצידך לא שכחת את היותך בת זוג ולא רק אם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, הוא נכח בלידה...
hadasusha16/06/2009זו הייתה לידה טראומטית ארוכה ולא קלה, אולי באמת הנוכחות גרמה לו לראות בי צדדים פחות סקסיים בלשון המעטה.
אני מניקה והוא באמת אמר לי שלראות אותי מניקה את הבן שלנו גורם לו תחושה מוזרה והחזה יצא מחוץ לתחום כשאנחנו כן מיימים יחסי מין כי "זה של התינוק עכשיו". האמת שאני מבינה אותו בעניין הזה.
אני מאמינה שכשאסיים להניק העניינים יעשו טובים יותר, אני יכולה רק לקוות.
תודה על העיצה, אני אנסה לשוחח איתו שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לסבול ? תמצאי תחליף ...
החוש השישי16/06/2009אני כאן בשבילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)