טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני בת 20 קיימתי יחסי מין עם חבר חדש שלי שאני יודעת בוודאות שהוא בריא. בידיוק ביום האחרון למחזור שלי היום ה-6 בערך שהיו לי ממש טיפות קטנות של סוף .אבל לא היה דימומים יותר בכלל. ובלי כוונה הוא גמר לי בחוץ מסביב לפות האם כאשר הזרע שלו פוגש בדם המחזור שלי יכול להיווצר איידס לבד??מבלי שהבני זוג יהיו חולים.
ובכן שחזרתי ממנו הביתה נסעתי באוטובוס וישבתי ליד ניגרי אמריקאי שלחץ לי את היד לשלום ושכחתי שלא שטפתי ידיים אחרי שנגעתי בזרע של הידיד אבל אציין שהיד היתה יבשה האם הניגרי עלול להעביר לי מחלה כלשהי???? ואציין שידו של הניגרי היתה ניראית נקייה. למרות שאחרי הלחיצת היד ניקיתי את היד ואת הפצעון הקטן שהיה לי על כף היד במגבונים לחים כמה פעמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ההדבקה היא במעבר הנגיף ע"י מגע מיני ו/או מזרקים של משתמשי סמים נגועים בנגיף. גם לא כל מגע ישר מדביק.מיותר מלציין שאיידס אינה מחלה של ניגרים.....אין לך מה לחשוש!
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד