טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 23 וחבר שלי24 אנחנו חברים סה"כ 4 חודשים . הסקס בניינו זה הדבר הכי טוב וחזק שיש....אנחנו עושים את זה 3 פעמים בלילה.אין תלונות משני הצדדים. אני פשוט מרגישה די אבודה..מכיוון שלו אין רגשות אלי..וזה ידוע...הוא לא מסתיר את זה ממני. הקשר שלנו הוא כייפי..ותומך....ומצחיק...ואין שום דבר גרוע...הדבר היחידי שמפריע לי זה שהוא לא מרגיש אלי כלום..אני בדילמה עם עצמי כל הזמן איך יכול להיות שבן אדם אחריי 4 חודשיםם של קשר וקשר מיני לא מרגיש כלום????האם זה הגיוני???והוא לא רוצה להיפרד..וגם אני לא כי טוב לנו..הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש רעיונות..מה חוסם אותו???ומה אתה ממליצים ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חמודה זה בסדר,אני וחבר שלי גם כבר 3 חודשים ביחד והכל מצויין בסקס וכייף לנו ביחד וגם אנחנו לא מאוהבים אחד בשני ולא רוצים להיפרד.זה יגיעה אם הזמן לא תמיד זה בא בהתחלה.העיקר שטוב לכם ביחד.ואהבה תבוא אם הזמן... זה לא שאין אהבה אצלכם יש אבל היא פשוט לא חזקה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד