מתלבטת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת
    G
    22/03/2007

אני בת 23 וחבר שלי24 אנחנו חברים סה"כ 4 חודשים . הסקס בניינו זה הדבר הכי טוב וחזק שיש....אנחנו עושים את זה 3 פעמים בלילה.אין תלונות משני הצדדים. אני פשוט מרגישה די אבודה..מכיוון שלו אין רגשות אלי..וזה ידוע...הוא לא מסתיר את זה ממני. הקשר שלנו הוא כייפי..ותומך....ומצחיק...ואין שום דבר גרוע...הדבר היחידי שמפריע לי זה שהוא לא מרגיש אלי כלום..אני בדילמה עם עצמי כל הזמן איך יכול להיות שבן אדם אחריי 4 חודשיםם של קשר וקשר מיני לא מרגיש כלום????האם זה הגיוני???והוא לא רוצה להיפרד..וגם אני לא כי טוב לנו..הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש רעיונות..מה חוסם אותו???ומה אתה ממליצים ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת

הוספת תגובה

• זה בסדר

יפית
    22/03/2007

חמודה זה בסדר,אני וחבר שלי גם כבר 3 חודשים ביחד והכל מצויין בסקס וכייף לנו ביחד וגם אנחנו לא מאוהבים אחד בשני ולא רוצים להיפרד.זה יגיעה אם הזמן לא תמיד זה בא בהתחלה.העיקר שטוב לכם ביחד.ואהבה תבוא אם הזמן...
    זה לא שאין אהבה אצלכם יש אבל היא פשוט לא חזקה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו