מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלותאלמוניתצפונית22/03/2007
הי ,
אני בת 25 ומקיימת כבר כ-חצי שנה יחסי מין עם חברי ויש לי 2 שאלות שמטרידות אותי כבר הרבה זמן :
1. בכל פעם שאני וחברי מקיימים יחסי מין כואב לי בהתחלה , יכול להיות שהסיבה היא מין קיוווץ בנרתיק שלוקח לי זמן להשתחרר ממנו אילו עוד סיבות יכולות להיות ?. האם זה הגיוני ? האם אני צריכה ללכת לטיפול ספציפי ? נבדקתי מס פעמים אצל רופא נשים שאמר שאין לי כל בעיה .
2. אני חווה אורגזמה דרך הדגדגן כבר מס שנים ובדרכים רבות אך לא מצליחה לחוות אורגזמה נרתיקית (כלומר בעת קיום יחסי מין ) הגירוי הראשוני (שלאחר היעלמות הכאב הראשוני) נעלם לאחר מס דקות ואין התגברות ההתרגשות מקיום יחסי המין (לדעתי הגירוי נעלם בשל התרחבות הנרתיק אך זו רק השערה כי אין לי ידע/נסיון רב בתחום ) - האם יש דרך שבה אני יכולה להגדיל את הסיכויים שלי לחוות אורגזמה נרתיקית ? הייתי מעדיפה שתמליץ לי על ספר או אתר אינטרנט ולאחר מכן אם זה לא יעזור אז המלצה על רופא/ מכון יתקבל בברכה ...
תודה מראש,
אלמונית צפונית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 תשובות
23/03/20071. בהחלט יכול להיות שזה כיווץ לא רצוני של שרירי הנרתיק, ועל כן רצוי שחברך לא יחדור. מין לא אומר לכאוב. שיחדיר אצבע עם הרבה חומר סיכוך. עד שלא נח לך לגמרי עם אצבע, שלא יכניס שום דבר אחר! לאט ובהדרגה אפשר לעבור לשתי אצבעות ואם לא כואב להמשיך לפין. רופא נשים לא יכול לעלות על הבעיה (וגיניזמוס?) בבדיקה רגילה. אם אתם לא מצליחים לטפל לבד -גשו לטיפול מקצועי.
2. קשה לחוות אורגזמה נרתיקית בחדירה. האיזור שגורם לאורגזמה בנרתיק נמצא בחלקו העליון של הנרתיק וניתן לגרות אותו עם אצבע (תנועת "בואי הנה"...). ספרים מומלצים: לעצמך - מיניות האשה של לוני ברבך-גרפילד או לנשים בלבד של ג'ניפר ולורה ברמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)