טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 24 נשואה אחרי שתי לידות. לפני שנתיים אחרי לידה ראשונה הלכתי לסקסולוגית בעקבות כאבים בקיום יחסים והיא אמרה שהאיבר שלי מאוד מגורה ונתנה לי להשתמש בהורמון אסטרוגן. זה עזר לי לתקופה ונכנסתי שוב להריון ולא חזרתי אליה שוב. אני נשואה כבר 4 שנים ויש לי כל הזמן בעיות בסקס. יש לי כאבים בחדירה אני יכולה לשכב איתו רק כשהוא עלי וגם מאוד צורב לי אחרי קיום יחסי מין. הבעיה הזו הרחיקה אותי מאוד מבעלי מבחינה מינית ויש לי ממש פחד לקיים יחסי מין אני לא רוצה לפגוע בבעלי אני נמשכת אליו אבל אני לא יכולה להתנתק מהפחד שלי. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יהייה נכון שתפני לסקסולוגית מתחום הגינקולוגיה, על מנת לשלול ולטפל בוסטיבוליטיס. אני מניח שיש לך כאב וצריבה , כפי שאת כותבת, שגורמים לך חשוש מלקיים יחסי מין מלאים. יש מה לעשות וחבל שאת סובלת!
פני לאבחון וקבלת טיפול מתאים!
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד