מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה דחוף!!!!אורחת22/08/2007
אני בת 27 , אמא ל2 בנות מקסימות נשואה .
יש לי בעיה שאם אני לא יפתור אותה אני מסתכנת בגירושין , דבר שאני בכלל לא רוצה , יש לי בעל מקסים תומך ואוהב , עוזר לי המון .
מאז הלידה הראשונה שלי לפני 5 שנים אני נהייתי אנטי סקס פשוט ככה , אני פשוט לא אוהבת לקיים יחסי מין , אני לא אוהבת גם את המשחק מקדים וגם את החדירה עצמה , לא אוהבת זה בלשון המעטה , בשבילי לקיים יחסי מין זה פשוט "עונש " . אציין שלא עברתי התעללות מינית כלשהיא .
ומהלידה הראשונה ועד עכשיו המצב רק החמיר , בעלי עם כל זה שהוא מבין ותומך יש לו את הצרכים שלו , ואני מפחדת שזה לא יוביל אותו למצב של בגידה , למרות שאני שוכבת איתו פעם באולי חודש .
אני יודעת שדרך האינטרנט אין מצב לעזור לי בבעיה , אבל רק לכוון אותי מה לעשות , לאן לפנות , אם אפשר טלפונים של מרפאות , אם זה דרך קופ"ח או פרטי .
לעזרתך בהקדם אודה !!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובתכם דחוף !!!!!
אורחת23/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב שיש כדורים בשביל זה.
ישראל26/08/2007לכי לרופא..
זה כבר באמ מצב מסוכן ואל תסתמכי על האינטרנט..
ם בעלך ייתגרש מימך
זה ייפגע גם בילדייך. !
עלייך לקחת יוזמה וללכת לרופא שיביא לך כדורי חשק או משו
או פשוט לשכב אם בעלך בלי צורך .
אבל עדיףף רופא
ואל תזניחי את זה
כי אם הוא ימצא מישהי
98% שהוא לא יעזוב אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו קופ"ח את? ואיזה איזור
ד``ר עידן מיליצ`ר26/08/2007את גרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה ברחובות, ואני בקופ"ח מכבי
אורחת27/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרפאה לטיפול מיני באיכילוב
עידן מיליצ'ר27/08/20076974000 לקביעת תור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה פרטי ?
אורחת27/08/2007כי הייתי רוצה להגיע אלייך כי שמעתי עלייך כל כך הרבה וראיתי אותך בטלויזיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא פרטי! זה דרך קופ"ח מכבי!
ד``ר עידן מיליצ`ר28/08/2007
03-6974000 מוקד זימון תורים. צריך טופס 17 למרפאה לטיפול מיני באיכילוב!
ותודה על המחמאות!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמצאי דרך
הוגו28/08/2007תמצאי את הדרך ע:י שיחה איתו,
לי יש את אותה הבעיה עם אשתי.
ואני לא יודע כמה זמן עוד אוכל להתאפק ולשמור אמונים.
בנתיים אני אומר תודה לפורנו שעוזר לי להשאר שפוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אשתי
אלי28/08/2007גם אשתי נמנעת מיחסים איתי מזה הרבה זמן ואוף כמה שזה מבאס . אני שקלתי ודוחה את עניין האשה האחרת אבל בסוף אני לא רואה דרך אחרת ואשתי תצטרך להבין או להתגרש .אני מאד לא רוצה להתגרש כי אני אוהב אותה אבל אני לא מוכן לבגוד אז או שהיא תשנה את יחסה או שתתן לי אישור לחיות כי ככה אני כבר לא יכול להמשיך .
אני מניח שזה לא עזר לך הרבה אבל זה הצד של הבעל.
תנסי לסדר לו "בחורה עובדת" כשאת משגיחה שלא יתפתח קשר ותחליפי בחורה בכל פעם .
נ"ב כדאי לך לצפות אולי תתגרי מזה ותחליפי את הבחורה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי אם אתה אוהב אותה אז תנסה לעזור
אורחת28/08/2007לה , תאמין לי שהיא לא סובלת פחות ממך .
הרי סקס הוא אמור להיות הדבר הכי כיף שיש , ושאתה לא יכול להנות מזה זה מכניס אותך לתסכול
אז מה שאני מנסה להגיד לך תעמוד מאחורי אישתך , תגיד לה שאתה מבין אותה ואתה רוצה לעזור לה ותפנו ביחד לטיפול מיני
זה מה שאני הולכת לעשות על מנת לשקם את הנישואין שלי לפני שהם מתמוטטים !!!
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)