אני כל כך צריך את העזרב שלכם..בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני כל כך צריך את העזרב שלכם..בבקשה
    po
    22/08/2007

אני בן 22 ויש לי בעיה קטנה. יש לי איבר מין קטן יחסית 12 ס"מ בזקפה.....דבר שגורם לי להתבייש כשאני עם בחורה. קראתי הרבה מאמרים שאורמים שהגודל לא קובע וקראתי כאלה גם שאומרים שהגודל הוא חשוב. כפי שאני אמרתי אני בעל גודל של 12 ס"מ ותמיד אני מרגיש שלא אוכל לספק בחורה..וזה גורם לי אפילו להימנע לפעמים להגיע עם בחורה למיטה...תמיד נראה שבחורה שאני איתה תמיד תסתכל לי על גודל האיבר מין שנגיע למיטה(הרי לרוב הבנות וא כן קובע או אפילו כל הבנות חשוב להן גודל).....וזה נורא מתסכל. אנא עזרו לי להתמודד עם זה.....איך מתמודדים עם זה שיש לי איבר מין קטן....מה שכן הוא די עבה.....אנא עזרו לי בבקש.
    אשמח אם בנות יגיבו להודעה.....וגם מנהלי הפורום כמובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מניסיון אישי

חגית
    22/08/2007

לבעלי יש איבר מין קטן...
    מעולם זה לא הפריע לי ולא חשבתי על כך...אולי רק שניה הראשונה שראיתי אותו, אבל...העבודה שהוא כ"כ נפלא ומקסים השכיחה את העניין באותה שניה.
    אגב, מינית זה ממש לא מזיז לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביב- יש לך פוטנציאל ענק

הילה
    22/08/2007

ואתה חייב לגלות אותו. יש לי שני דברים חשובים לומר לך, ומנסיון אישי:
    1. היה לי בן זוג עם איבר דומה באורכו (אולי קצת פחות מ12 ס"מ), והוא הראשון שגרם לי לאורגזמה עמוקה ומדהימה, של הנרתיק ונקודת הg, וזאת בעיקר בזכות האורך של האיבר- שחדר אלי בדיוק עד לנקודה הנכונה, ותאמין לי שנהנייתי איתו מאוד מאוד... בטוח יותר ממה שנהנייתי מגברים עם איברים מרשימים יותר שלא ידעו להשתמש בהם נכון...
    2. זה הזמן לגלות את הסוד: מאחר ורק בשליש הראשון של איבר המין הנשי יש תחושה (קצות עצבים), הדבר החשוב ביותר באיבר שלכם הוא דווקא הר-ו-ח-ב!!! רוחב (כמו שאמרת שלך יש) גורם אצלנו לתחושת מלאות ועונג, ושוב- יש חיכוך של כל האיזורים החיצוניים החשובים באמת.
    אז אביב יקירי- אל תדאג. תגיד תודה על מה שיש, אתה בריא, מתפקד, ועבה.. (-; ...
    מה שמאוד חשוב זה שתלמד את עצמך להיות המאהב הכי קשוב, רגיש ומודע לצרכי בת זוגתך, תלמד איך לענג אותה ולגעת בה כמו שצריך- ולהביא אותה לשיאים חדשים... היא בטוח לא תרגיש חוסר אם תלמד להכיר את גופה וצרכיה... מקווה שעזרתי, הילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה הילה וחגית

po
    23/08/2007

בנות באמת עודדתן אותי. כמה טוב שלמוע דעה כזו מבת....תודב רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה מנהלי הפורום לא עונים לי? ):

po
    24/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביב מה שחשוב זה העובי.

ד``ר עידן מיליצ`ר
    24/08/2007

מעבר למה שכתבו לך הבנות, חשוב שתדע שלא כל אחת אוהבת איבר מין גדול ובנוסף אם מה שיוביל אותך זה הגודל אז חחחחבבבללללל. אני בטוח שיש לך מה להציע יותר מאיבר מין!!!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידו מיליצ'ר

po
    26/08/2007

קודם כל תודה על התשובה. אני בהחלט מרגיש שיש לי המון מה לתת לבחורה חוץ מאיבר....אך לצערי כשזה מגיע לקטע של המיטה עם מישהי בגלל הגודל של איבר מיני הבטחון יורד....אני משוכנע ב מאה אחוז שאני שיש לי מה להציע .....אך הבטחון יורד דווקא במיטה וזאת לאור חוסר ניסיון מיני ואורכו הקטן של איבר מיני...השאלה היא איך להתגבר דווקא על חוסר הבטחון במיטה....כי חוץ מזה אני מרגיש לגמרי בטוח עם נשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא הגודל...אתה בעצמך כתבת...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    26/08/2007

ואני מצטט "וזאת לאור חוסר ניסיון מיני "...תראה כמה בחורות כתבו לך שאתה טרוד לשווא. לא שאני אומר זאת, אבל אני אומר שזה מחבל לך בהנאה ובנתינה במין!
    כנם למיטה עם אביב לא עם זרביב!!!
    קפיש?!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי אישית לא מפריע

חן
    25/08/2007

תאמת, נוח לי יותר עם איבר קטן...אולי אפילו אני יכולה לומר שאני נרתעת מבנים שיש להם גדול
    אבל אתה צריך להרגיש נוח עם הגוף שלך
    אל תתעסק עם זה יותר מידי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחן

po
    26/08/2007

המון תודה על התשובה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו