מתביישת ממראה גופי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתביישת ממראה גופי
    שוש
    21/06/2009

אני בת 40 נשואה +2. מזה כמה שנים יש לי חבר. אנחנו כל הזמן ביחד וטוב לי איתו. הוא מאוד עדין איתי, מפנק ומאהב עד טירוף.
    עקב עליה גדולה במשקל שהיתה לי בשנים האחרונות (מ 54 ל 78 קג' גובה 162) אני מאוד מתביישת מהגוף שלי. לאחרונה ירדתי במשקל כ- 10 קג' אבל עליתי 6 בחזרה. אני מאוד אוהבת סקס וסקס איתו זה ממש טירוף, אבל אני בחרדה שבן זוגי הראה אותי ערומה ומוכנה רק לקיים יחסים בחושך כמעת מושלם, מה שמגביל אותי מאוד להיפרק חופשי. בן זוגי שאוהב אותי בטירוף רוצה כל הזמן לראות ולגעת בגופי ולוחץ עלי אין ספור פעמים על מקלחת ביחד בתאנה שגופי מאוד מגרה אותו (ואני מאמינה לו). אני לא מסכימה בגלל פחד שבליטופים בעמידה, ירגיש עוד יותר את השומנים שלי. אני מושכת את המצב כבר 4 שנים, אבל לאחרונה הוא חוזר יותר ויותר על בקשתו בתאנה שהוא לא מחפש ולא רואה את השומנים. הוא רוצה שהתנהג איתו בחופשיות ובטבעיות. אני ממש נשברת. אני אוהבת אותו ולא רוצה להפסיד אותו. מה אני צריכה לגיד לו? מה לעשות, איך לנהוג? איך אישה אחרי 2 לידות, עם השינויים הפיזיולוגיים שלאחר הלידות ועליה גדולה במשקל יכולה להתפשט??? איך? אני במצוקה נוראית, היתי רוצה אבל מתביישת. בבקשה תעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתביישת ממראה גופי

הוספת תגובה

• את והגוף שלך לא אוייבים

ענת
    23/06/2009

יקרתי, על אף שאני מבינה לליבך, את חייבת לאהוב את עצמך, תאמיני או לא, אם הוא איתך 4 שנים , אתם מקיימים יחסי מין ואפילו בחושך הוא יכול לדמיין את ההיקפים שלך במישוש ועם בגדים.
    המרחק בין מה שאת מרגישה לבין המציאות רב מאוד. סה"כ עודף המשקל שלך יחסית לגובהך הוא של בערך 10-12 ק"ג, לכן את נמנית עם ממוצע האוכלוסיה שסוחב עליו כ- 10 ק"ג נוספים.
    אין לי ספק שבזה שאת מגבילה את היחסים האינטימיים שלכם רק לחדר חושך, את גורמת לבן זוגך תיסכול, אני חושבת שיעוץ של סקסולוג/ית יכול לפתור לך את בעית הבושה על ידי תרגילים קטנים שיוכלו לקדם אותך בצעדים קטנים לקראת פתיחות גדולה יותר.
    אני אישית עם עודף משקל הרבה יותר גדול משלך ואין מצב שאני אעשה דברים בחושך אני אוהבת אור והרבה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון ממראה גופי (2)

שוש
    27/06/2009

כנראה שאת מסוג האנשים ששום דבר לא מפריע להם. אני מאוד אסטתית, איך אני יכולה להיות חופשית עם גוף שמן ומגעיל כמו שלי? שוב עליתי באחרונה במשקל. לפני כשנתיים שמתי התקן (מירנה) ומאז אני רק מתנפחת. החזה עלה ב 2-3 מידות וכך גם הגוף. הרגליים שלי נראות שמנות מלאות צלוליט, הברכיים שמנות ולא נדבר על הישבן, גדול ומגושם.
    אני מאוד רוצה להתגבר על המגבלות שלי, אבל לא יודעת איך עושים את זה.
    החבר שלי רק נותן לי חיזוקים חיוביים ובחיים לא הזכיר במילה או ברמז שאני שמנה, זה טוב שהוא כך, אבל איך לדעת אם הוא אמיתי או שהוא מתנהג כך רק כדי להקל עלי? כל משהוא עושה לא משכנע אותי, אני נוראה רוצה לזרום איתו, שהייה טוב לשנינו, אבל ... מוסג היופי בעיניי לא מקבל את גופי, ואם אני לא מקובלת בעיניי אני לא יכולה להימסר לאהובי ערומה.
    החבר שלי מנסה ללטף אותי, והוא עושה את זה בעדינות רבה תוך כדי התחשבות במגבלות שלי, ואני כל הזמן בורחת. זה מתסכל גם אותו וגם אותי. להרגיש את הליטופים שלו זה להגיע לרקיע, אבל אני מהר מאוד חוזרת למציעות ועוצרת את הכל. הוא מדבר על חשיפה הדרגתית, אבל גם בהדרגה אני הצטרך להתפשט ולהראות לו את השומנים שלי. מה עושים? איך אני מתקדמת? להפסיק כל קשר עם החבר ולהיסגר לגמרי? אני אוהבת אותו, יום בלעדיו פירושו געגועים אין סופיים, הוא חסר לי מאוד. כל המצב הזה הכניס אותי לדיכאון קשה. מי יכול לעזור לי בצורה רצינית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי שתעזרי בטיפול תומך

30/06/2009

נראה שהדימוי העצמי שלך ירוד ביותר וזה עוצר בעדך להגיע למימוש אינטימי. ההצעה של חברך לחשיפה הדרגתית מצויינת, כל עוד תהיי מסוגלת לעמוד בכך, מה שאת מתארת כבלתי אפשרי. כדי לשחות את חייבת לקפוץ למיים, ואם אינך מצליחה לבד - כדאי שתקבלי תמיכה פסיכולוגית באופן פרטני ובהמשך זוגי.

ענו לך כאן נכון וברגישות - את חייבת ללמוד לאהוב את גופך ואז תוכלי להשתחרר ולתת לאחרים לאהוב אותו גם כן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו