סקס והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס והריון
    תהילה
    22/06/2009

שלום
    שמי תהילה קיימתי יחסי מין היום לפני שעתיים סיימתי מחזור לפני 7 ימים וקיימתי היום עם החבר יחסים והוא גמר לי בפנים.
    בדרך כלל אנכנו מקיימים יחסים והוא גומר בחוץ.ולא קורה דבר
    אבל הפעם הוא גמר לי בפנים ואני לא יכולה לקחת פוסטינור כי זה עושה לי רע. ואני מרגישה שזה ממוטט אותי לחלוטין הכדור.אחרי כמה זמן אני יכולה לעשות בדיקת היריון ולבדוק עם נכנסתי להריון ?אחרי שבוע אני יכולה לבצע כבר תבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס והריון

הוספת תגובה

• תהילה

אנונימי
    23/06/2009

בעבר היו מזדיינים לפי שיטת הימים הבטוחים למי שהוסת שלה סדירה נניח לפי 28 ימים. את מחשבת את הימים עד לביוץ לפי28-15=13(יום הביוץ ) . לוקחים מקדם בטחון של 4ימים לפני ו4 ימים אחרי הביוץ. זה עבד בעבר, זו היתה השיטה והיא היתה בטוחה (בתנאי שהזכרון של התאריכים עבד טוב והיכולת להתאפק בימי הבטחון) י אחרי שבוע מתחילת הווסת את לא בהריון .
    תשתדלי לא לקיים יחסים לפי שיטה ישנה זו כיום יש הרבה אפשרויות למין בטוח וכדאי שתתיעצי עם גורמים מוסמכים ולא שטוטניקים כמוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו