טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אוהב סקס ואוהב אשתי ורוצה לקיים יחסי מין איתה כמעט כל יום. לעומת זאת אשתי מתעייפת במהירות ולא יכולה לקיים יחסי מין כל יום.
אני התחשבתי בה והסכמתי לא לקיים יחסי מין כל יום ואולם ביקשתי ממנה להתחשב בצרכי ולעזור לי לגמור אפילו לא דרך קיום יחסי מין מלאים באמצעות מין אורלי או אפילו ביד ואולם היא מתעלמת מהעניין וכל פעם היא מעלה תירוץ. גם בפעמים שהיא מסכימה אני מרגיש שהיא נגעלת קצת מהזרע שלי למרות שהיא הייתה עושה זאת בעבר בתשוקה ואני מרגיש נפגע מזה ואומר שאם היא אוהבת אותי לא הייתה עושה את זה. אגב אני אין לי כל בעייה לענג אותה בכל דרך ולא נגעל והיא נהנית מזה.
אני נאלץ בלית ברירה לגמור ע"י אוננות בחשאי.
הדבר נמשך כמעט חצי שנה ולמרות בקשותיי מאשתי לעזור לי בעניין היא מתעלמת.
מה אעשה ????? האם הדרא היא למצוא מאהבת או חברה שתענה על צרכיי ותעשה את זה בתשוקה אמיתית???.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד