אשתי מתעלמת מצרכיי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשתי מתעלמת מצרכיי?
    r
    23/03/2007

אני בן 28 נשוי מזה שנתיים.

אני אוהב סקס ואוהב אשתי ורוצה לקיים יחסי מין איתה כמעט כל יום. לעומת זאת אשתי מתעייפת במהירות ולא יכולה לקיים יחסי מין כל יום.

אני התחשבתי בה והסכמתי לא לקיים יחסי מין כל יום ואולם ביקשתי ממנה להתחשב בצרכי ולעזור לי לגמור אפילו לא דרך קיום יחסי מין מלאים באמצעות מין אורלי או אפילו ביד ואולם היא מתעלמת מהעניין וכל פעם היא מעלה תירוץ. גם בפעמים שהיא מסכימה אני מרגיש שהיא נגעלת קצת מהזרע שלי למרות שהיא הייתה עושה זאת בעבר בתשוקה ואני מרגיש נפגע מזה ואומר שאם היא אוהבת אותי לא הייתה עושה את זה. אגב אני אין לי כל בעייה לענג אותה בכל דרך ולא נגעל והיא נהנית מזה.

אני נאלץ בלית ברירה לגמור ע"י אוננות בחשאי.

הדבר נמשך כמעט חצי שנה ולמרות בקשותיי מאשתי לעזור לי בעניין היא מתעלמת.

מה אעשה ????? האם הדרא היא למצוא מאהבת או חברה שתענה על צרכיי ותעשה את זה בתשוקה אמיתית???.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשתי מתעלמת מצרכיי?

הוספת תגובה

• פערי חשק...

23/03/2007

העובדה שהיא אוהבת אותך לא חייבת לבוא לידי ביטוי בעינוגך לפי רצונותיך.

פערי החשק לא היו קיימים בעבר והתעוררו בחצי שנה האחרונה, ועל כן כדאי לברר מה קרה בחצי שנה זו. ניסית לברר זאת לבד ולא הצלחת ועל כן כדאי לפנות לאנשי מקצוע, לפני שיתפתח קרע אשר יעמיק ולפני שאתה מחפש סיפוקים מחוץ לזוגיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו