לא מרוצה מהיחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מרוצה מהיחסים
    נשואה
    24/06/2009

אני נשואה שנים לבעל שבהתחלה יחסי המין היו טובים עד לפני שנתיים בערך. אח"כ התחילו בעיות זקפה, גמירה מהירה ומתחים זוגיים סביב נושא הסקס, מה שהוביל בסוף לחוסר חשק שלי.
    עכשיו המצב הוא שדווקא בתקופה שאסור לנו לשכב (בתקופת המחזור ולאחריו, אנחנו לא דתיים אבל שומרים) אז הוא רגוע כי הוא לא צריך להתקל במצבים הלא נעימים של מתחים סביב הסקס.
    אותי זה מתסכל כי אני מרגישה שאני מכבידה עליו עם הצורך הטבעי שלי לסקס נורמאלי. ומה זה סקס נורמאלי בשבילי? סקס עם זקפה יותר ממושכת ולא 2 דקות זיון. יש כמובן משחק מקדים, אבל הוא תופס 98% מהסקס ודיברתי איתו שזה לא יכול להיות שכל סקס יהיה ככה. הוא מתרץ את הסיבה לגיל ולשנים שעברנו ביחד. (שנים לא פשוטות של עליות וירידות, אבל אנחנו מאוד אוהבים)
    אתמול שוחחנו על הנושא ואז הוא אמר שמה שגורם ליחסים שלנו להיות ככה, זה שאני כל הזמן באה בטענות אליו סביב הסקס. הטענות לא מגיעות סתם כך מצידי, הן מגיעות בעקבות הבעיות, קשה לשבת בצד ולשתוק. אני זוכרת לפניו יחסי מין סוערים עם אחרים וזקפה של יותר משעה וגם איתו המצב היה סביר עד לפני שנתיים. שאלתי איך עוזרים לבעלי לתפקד יותר טוב? אני ממש לא רוצה להגיע למצב של בגידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מרוצה מהיחסים

הוספת תגובה

• תשמחי אותו ותפרגני לו המון על הצלחה

הבעל באוהב
    24/06/2009

אם תבגדי תאבדי אותו
    אם תשכנעי אותו ללכת לטיפול זוגי תינצלו
    אם תמשיכו ככה תצערו אחד את השני ולא השלמתם משימתכם בעולם הזה
    את צריכה להבין שאם יש קושי במשהו זה נועד על מנת שנתקן זאת היום!!!!
    אסור לחכות עם בעיות כאלו
    תחשבי כאילו זהו כדור שלג שהתחיל להתגלגל מלפני שנתיים אז מה יהיה עוד שנה?
    קחי פיקוד ולכי את כי את מעוניינת להציל את נישואייך שאין יותר חשוב מהם בעולם!!!!
    בצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו