מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומרת בחדירהאורטל כהן23/08/2007
אני יודעת שכל הפורום הזה כבר מלא בבנות שמספרות שהן אינן מצליחות לגמור בחדירה, אמנם הן כן מצליחות לגמור לבדן ע"י אוננות.
אבל בכל זאת, אני אשמח לקבל תשובות יותר עוזרות וספציפיות.
אני בת 24 יש לי חבר כבר שלוש וחצי שנים, בעזרת השם קיץ הבאה אנחנו מתחתנים.
האהבה שלנו גדולה, והקשר שלנו נפלא עד כמה שאפשר.
הבעיה היא שכמו הרבה בנות, אני לא מצליחה לגמור ע"י חדירה, הבעיה העוד יותר גדולה היא שאני מזייפת את כלללל האורגזמות, גם עם כל הבנים לפני חבר שלי. לבד בבית במקלחת אני כן מצליחה לגמור ולהנות, וכשזה מגיע לסקס- זה הופך להיות סיוט...
אמנם אני וחבר שלי מדברים על הכל- ואנחנו הכי פתוחים שאפשר, אני לא מסוגלת לספר לו שאני מזייפת לו כבר שלוש וחצי שנים- הוא שונא שקרים- והוא בחיים לא יסלח לי על זה!
לכן, טיפול כנראה לא בא בחשבון.
אבל- אני מוכנה לעשות הכל - לנסות דברים חדשים- שינויים, הוא לא חייב לדעת שמדובר כאן ב"לנסות לגמור מחדירה".
המצב הולך ומחמיר, כל מה שסיפרתי לו שאני לא מתלהבת מעניין הסקס, קשה לי ליזום כי אני חסרת חשק, אבל- אני כן נהנת כשכבר מגיעים לשלב הסקס (זה מה שהוא חושב לפחות)
הלוואי שזה היה ככה, אבל זה לא.
אני אפילו לא נהנת ממהלך החדירה- אז שלא נדבר על ההגעה לאורגזמה!
אני אשמח לקבל עזרה,
אני לא רוצה לגמור את חיי הזוגיות שלי עוד מלפני שהתחתנתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש כל מיני תנוחות שעוזרות ונגיעה
מישהו24/08/2007בכוס ליפני הסקס יכולה לעזור לך כדי ליגמור מחדירה יש צורך להכיר את נקודת הG
שמימנה מגיע האורגזמה מהחדירה קחי שתי אצבעות והכניסי אותם לתוך הכוס כ5
סמ לאורך (כל האצבע בערך) תיגעי קצת למעלה או באיזור אם תרגישי מין בליטה
כזאת תדעי שזאת נקודת הG תילחצי עליה זה ככל הניראה אמור לתת לך הרגשה נעימה
ויעורר את הנקודה עד לאורגזמה מדהימה,כדי לשלב את נקודת הG תוך כדי סקס אני
לא ממליץ לך ליסמוך עליו שיעזור לך בזה כי זה תלוי בך תשנו תנוחה עלי עליו (כמו תנוחה
מיסיונרית רק שאת בתור הגבר והוא בתור הבחורה) ובזמן החדירה נסי לזוז ככה שנקודת
הG שלך תגורה כמה שיותר עד ליכדי אורגזמה,אם יש לך עוד שאלות שאלי אשמח לענות
עליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)