חשק מיני נמוך אצל האישה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני נמוך אצל האישה...
    פאנטום
    24/08/2007

אנחנו זוג צעיר (37-34), ביחד שמונה שנים עם שני ילדים, לאורך תקופה אנחנו חווים ירידה בחשק המיני אצל אשתי, אני מאד מושפע מזה, אנחנו אוהבים אחד את השני אהבה אבסולוטית, שוחחנו על כך (יוזמה שלי) והיא אמרה לי שהיא עייפה מאד וטרודה ופשוט אין לה זמן לחשוב על סקס בתוך המרתון היומ-יומי, (עבודה, בית, ילדים, אני מנסה להוריד ממנה המון מטלות שקשורות לבית אבל זה לא ממש עוזר (על חלק מהמטלות היא אינה מוותרת כגון כביסה, שטיפה וכו' בטענה שאני לא עושה את זה טוב וחוץ מזה היא לא מצפה שאעשה את המטלות האלו בכלל) אין בינינו סודות ושום "קרחון" לא פגע לנו בספינת האהבה למעט השגרה שהשתלטה לנו על החיים, אני נראה טוב ושומר על עצמי (אני לא מזניח את עצמי ולא נראה כמו גרוטאה וגם אשתי לא), אנחננו מדברים ולא משעממים אחד את השנייה ולהיפך, ובכל זאת אני חש שיש לנו בעיה.....
    איך אגרום לאשתי לרצות לקיים יחסים בתדירות גבוהה יותר? אנחנו מקיימים יחסים 2-3 פעמים בשבועיים במקרה הטוב הסקס שלנו מעעעעעעווווולללללללה, ואין טענות בכלל על האיכות רק על הכמות, לי זה לא מספיק, מה אני יכול לעשות כדי שהמצב ישתפר,
    פעם לפני כמה שנים (לפני שבאו הילדים) היינו מקיימים יחסים בתדירות גבוהה 3-4 פעמים בשבוע וזה היה מעולה באותה מידה.... יש רעיונות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני נמוך אצל האישה...

הוספת תגובה

• אין חשק...

29/08/2007

עייפות וטרדות גורמים לירידה בחשק בייחוד כשיש מרתון יום יומי כמו שאתה מתאר. שגרה גם היא אוייב עצום. ניסיתם להבין ולהתגבר לבד על בעיות אלו. נראה שהצלחתם חלקית.

זה לא נכון שלאשתך אין חשק. לאשתך יש חשק - כי אתם מקיימים יחסי מין 2-3 פעמים בשבועיים. אתה רוצה יותר. זה לא אומר שלאשתך אין חשק, זה אומר שאתה בעל חשק רב יותר. אולי נשנה את הכותרת שלך ונכתוב "חשק מיני גבוה אצל הבעל...". מה דעתך?

תצטרכו לדבר גם על התדירות ולראות איך אתם מקרבים בין רצונותיכם בנושא זה. זה אפשרי. אם לא תצליחו לבד, נסו להעזר באנשי מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו