טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי בעיה... אני בת 26, נשואה. לפני בעלי הייתי עם 5 גברים, 3 מהם היו קשרים רציניים.
אני נהנית מאוד עם בעלי ביחסי המין, ונהניתי גם עם קודמים, אבל לא משנה כמה טוב לי וכמה אני נמשכת לבחור מעולם לא הגעתי לאורגזמה. היה מספר קטן של פעמים בהן הרגשתי שאני מתקרבת, אבל אז זה נעלם.
בעלי מאוד קשוב, סובלן ומתחשב והוא מלטף אותי ויורד לי... אבל זה עדיין לא הגיע. ניסיתי לאונן מעט אבל זה לא מושך אותי, זה לא עושה לי כלום כי את את הריגוש הזה שיש עם בן זוג. אני מוכנה לנסות כל דבר, אבל לא יודעת מה. אודה על עצות ופתרונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מדי פעם אני מנסה לאונן, בעיקר בגלל עידודו של בעלי לכך. אבל אני לא מגיעה לריגוש, המגע של בן הזוג מעורר הרבה יותר ומהנה הרבה יותר. האם עם הזמן אני אהנה יותר גם מהאוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד