מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומרתנטע01/07/2009
שלום! רציתי להגיד שבאוננות לבד עם עצמי אני פשוט לא גומרת ובאמת עבדתי על זה וניסיתי מה לא? רוקט פוקט, שימוש בידיים, זרם של מים וישבתי ככה במשך שעה וחצי ניסיתי וניסיתי דמיינתי דברים אבל כלום ואפילו לא נהייתי רטובה! משהו פה לא בסדר ואני לא מצליחה להבין מה!
חשוב לי לציין ששכבתי כבר עם מישו אני עוד ממש בשלבי התחלה ובכאבים של ההתחלה אבל אז נראה לי שגמרתי כי ממש התנשפתי והיה קטע שפשוט לא יכולתי יותר שהוא ימשיך ונאנחתי כזה והרגשתי שכאילו "הספיק לי" אבל אני לא יודעת אם זה בגלל שזה בכל זאת סוג של מאמץ גופני ופשוט נגמר לי הכח או שזה נקרא לגמור? זה בכל זאת יותר הייתה הרגשה של "וואו נגמרו לי הכוחות זהו צא ממני" מאשר איזה חוויה מדהימה כמו שכולם מתארים.
אותו דבר קרה כשהוא עשה לי ביד וירד לי וכאלה דברים....
מה לעשות איך לגמור לבד? למה אני לא נהיית רטובה שאני מנסה כל כך הרבה?
והאם מה שקרה לי אם הבחור היה "לגמור"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה בבקשה?
נטע04/07/2009???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת בשביל אף אחד
09/07/2009איני יודע מהיכן את שואבת את הידע המיני ובת כמה את בכלל, אבל כשאני קורא שורה כמו: "אני עוד ממש בשלבי התחלה ובכאבים של ההתחלה" זה מריח לי לא טוב.
זה לא צריך לכאוב בכלל. גם לא בהתחלה. נתחיל מזה.
לגבי האורגזמה - היא לא מטרה. המטרה היא הדרך אליה ונראה שגם מהדרך את לא כל כך נהנית. מתנשפת, נאנחת ומרגישה שמספיק לך.
אז כדאי צעד אחורה. לקרוא. ללמוד לבד. בלי כל מיני אביזרים. תקראי את הספר "לעצמך - מיניות האישה" הנפלא של לוני ברבך-גרפילד. הוא יספק לך קצת חומר למחשבה ותרגול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נטע12/07/2009אנסה! תודה! ואני בת 19 ושואבת את הידע המיני שלי מזה שאני מנסה לצבור ניסיון ומשיחות עם אחרים ומדברים שאני יודעת... זה לא שיש לי תפיסה מעוותת מפורנו או משהו כזה
ומוזר שאתה והרבה רופאים אחרים אומרים שזה לא אמור לכאוב בכלל גם לא בהתחלה, זה כואב לכל כך הרבה בנות וזה כמו לעשות הרחבה לחור! למרות שהוא גמיש ונמתח... נראה לי לא הגיוני שזה לא כואב בכלל! זה קריעה של הקרום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם נעשה בהדרגה
19/07/2009עם חומר סיכה (ע"פ צורך) ומתוך סבלנות וסובלנות - עובדתית זה לא אמור לכאוב.
מקווה שתרכשי גם ידע אובייקטיבי כפי שהצעתי ושתמשיכי להנות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר חרותי
נעה21/07/2009שלום,
גם לי חרה לקרוא שכתבת שזה לא אמור לכאוב בכלל...
אני בת 23 והיו לי חברים לאורך זמן והייתה אהבה והיה הכל וגם כאב לפעמים...
אז נכון שבעולם אוטופי דברים לא כואבים והכל הולך חלק, אך המציאות קצת יותר מורכבת.
יכול שכן זה נובע ממשהו רגשי, מכיווץ של הבחורה - הרי יש אלפי סיבות טבעיות...
מצטערת אם אני נשמעת חצופה או חתרנית, אך לא תמיד רופאים ובטח לא רופאים גברים
מודעים לחוויה האמיתית ולגישה בה יש לפנות לנשים!
תודה!
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
נטע22/07/2009ובהחלט לא הכל ורוד, כמה שזה כיף או לא, כן זה כואב בהתחלה, ולא רק לי, אלא כמעט לכל אחת שדיברתי איתה על סקס ועל הפעמים הראשונות שלה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)