מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים עם בעל שלא יוזם יחסי מין?סיסי01/07/2009
שלום לכם,
אני כותבת כבר די מתוך ייאוש , אני נשואה 12 שנה
ומאז שהכרתי את בעלי החשק המיני שלו לא מי יודע מה
כשאנחנו שוכבים אז הסקס טוב ואני והוא נותן לי לגמור תמיד ראשונה
וגם הוא נהנה וגומר
העניין הוא שנימאס לי שרק אני יוזמת ומבחינתו אם לא יהיה סקס זה לא ממש יפריע לו , הוא עובד מאוד קשה ומגיע הביתה גמור אבל עדיין , אני לא מבינה איך זה שאין לו דחף ותשוקה
אני רוצה להבהיר רק שאנחנו נשואים באושר הוא גבר אוהב , תומך ומפרגן, לא חסר לי שום דבר חוץ מהצורך להרגיש אישה !!!!
זה מאוד מתסכל אותי וכל חודש אני רבה איתו מחדש על זה שהוא נרדם עם הילדים(אני יודעת שזו בעיה בפני עצמה שהילדים רגילים שאנחנו מרדימים אותם) אז הוא נרדם וכך עוברים להם הימים ...
אני שומרת נידה כך שיש שבועיים שמתוכם יוצא לנו לקיים פעמיים יחסי מין מקסימום ורק אני זו שיוזמת ,
מה עושים, איך גורמים לו ליזום ולרצות יותר, אפשר בכלל???
בהרבה מקרים שאני מנסה ליזום הוא עייף ודוחה למחר
היום אמרתי לו שאם הוא רוצה לחיות ככה בלי סקס אז זה מה שיהיה וכשהוא אמר לי "היום אל תתני לי להירדם עם הילדים " עניתי לו בעצבים שאני לא רוצה לקיים איתו יחסים יותר ושאני אסתדר לבד
ואני מתכוונת לזה
צריכה עצה דחופה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייחסות בבקשה
סיסי04/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה דומה לסיסי
מארק09/07/2009יש לי את אותה הבעיה של סיסי מה עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה עם סיסי
טל22/07/2009תענו בבקשה לסיסי כי יש לי אותו קטע עם הבן זוג שלי לחיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים עם בעל שלא יוזם יחסי מין?
הקטר23/07/2009היי
מזדהה איתך גם לי היתה אותה בעייה
בלי סקס פעם בשבוע + אולי
נכנסתי לאתר הכרויות הכרתי אשה בגילי אם אותה הבעיה והופ כולנו שמחים ומאושרים אני כבר לא מנדנד ומתי שהיא רוצה אז סבבה וכך אנו חיים בלי מריבות ובלי בעיות
אני לא אגיד לך שזה לא קשה ההתחמקויות באמצא היום או אחה"צ למצא מקום וכו........
זה קשה אבל שווה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אי פעם דיברתם
ד``ר עידן מיליצ`ר25/07/2009על הנושא לעומק? האם הבהרת לו את תחושתך ומצוקתך? את צרכייך שגם הוא יתחיל?
האם חשבת/ם על פנייה לייעוץ מיני יחד?
האם לקחת בחשבון שיתכן שזה מה שיש? ככה הכרת אותו....
מכל מקום גם אם זה כך, יהיה נכון שבזוגיות, כמו בזוגיות, הוא יענה לצרכייך וגם יתחיל איתך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)