פגועה מהבעל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגועה מהבעל
    שאלה
    04/07/2009

בעלי מתקרב ל-60, פעם בשבוע מקיימים יחסים מלאים. אני נהניית איתו רק במגע אחד לשני ובלטיפות, אך לא נהניית איתו במגע שלם היות והוא סובל מאד מעודף משקל אך מקיימת רק בשביל לרצותו, ושלא יהיה עצבני. פשוט לספקו. השבוע, הוא היה חצי רדום, ניסה להתחיל ואני סרבתי וסובבתי את הגב, כי הייתי פשוט מוטשת מכל העבודה במשך היום וגם לא בא לי עליו בגלל כובד משקלו ....., שמעתי אותו פולט מהפה (אולי זה היה בלתי רצוני) "שתתפגרי" ובעבר הרחוק היה אומר: "שתעופי לי מהבית". ושתקתי. למחרת שהוכחתי אותו , הוא טוען שכלל לא זוכר שאמר, אך הוסיף ואמר שאולי מרוב תסכול ועצבנות שאני מידי פעם מסרבת. אחרי מילים "חמות" שאמר, קשה לי עוד יותר לקיים יחסים, מרגישה כעין זונה ולא כמו אישה, כי אני פגועה, ומרגישה כאילו הוא לא אוהב אותי אלא רק אני אוביקט מיני עבורו. כך, יש בינינו תקשורת טובה. הוא בעל טוב ועוזר המון, ואבא נפלא. איך להתנהג? איך אפשר לקיים יחסים מלאים אחרי מילים חריפות כאלו???? . תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגועה מהבעל

הוספת תגובה

• מדוע דילגו עלי????

שאלה
    06/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו