טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב יש לי חבר מדהים, הוא כל מה שקיוויתי שיהיה לי בבן זוג אנחנו יחד כבר שלולשה חודשים, אבל כל פעם שהיינו שוכבים באמצע האקט זה היה נופל, אין בעיית זקפה או חדירה. אני חשבתי שזה נופל עקב בעיה פיזית או כל בעיה אחרת בסגנון העייפות, עבודה קשה וכו' החבר שלי הוא אדם שמכור לאדרנלין אופנועים, קפיצות מצוקים וכו' לפני כמה ימים שכבנו באוטו והוא תפקד בצורה מדהימה מעולם לא היה דבר כזה עד עכשיו הגענו למסקנה שהסוג הזה של הריגוש הוא כנראה מה שחסר בחדר השינה אני לא יודעת איך ליצור ריגוש כזה בבית.... זה אומנם נחמד להשתובב כך מידי פעם אך לא על בסיס קבוע וגם הוא לא מעוניין להפוך את זה קבוע, אני לא יודעת מה לעשות במשך 3 חודשים הייתי מאד מתוסכלת ורק עכשיו גיליתי שבעצם הוא בסדר גמור ואין שום בעיה פיסית אבל אין לי מושג איך ליצור את הריגוש הזה במסגרת הבית. בבקשה תעזרו לי, אודה לכל תשובה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד