טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 30 ובעלי בן43 יש לנו שלושה ילדים קטנים. הרבה עבודה ועומס לשנינו. כשאנחנו מקימים יחסים זה נפלא וכל פעם היא שונה ומגוונת ושנינו נהנים ביחד . אז איפה הבעיה? הבעיה היא בתדרות הוא יכול להתרחק ממני חודש ויותר בטענה שכואב לו משהו או עייף או לומד. התחלתי לבדוק אחריו גליתי שיש לו אישה אחרת במקום העבודה! ויש לו צורך להיות עם אחרות. לפני שאני מפרקת את המשפחה : האם יש מקום להחזיר אותו אליי שהסיפוק שלו יהיה איתי בלבד? האם הוא חייב טיפול מסויים? ויש לציין שאינו מודה בכל ההתגליות שלי . האם יש על מה לאבק? אני אישה נראית טוב סטטית ומבנה גוף טוב מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נסיתי לשוחח, כל שיחה מתחילה ומסתיימת בהכחשה ומריבה, הלכתי לייעוץ לבד סרב לההשתתף, פניתי להורים שלו. אני לא מצליחה להגיע איליו אני מרגישה שאני מורעבת רגשית ופיזית ושנות חיי שאני אמורה להנות מהן אוזלות לי . בבקשה תנו לי כיוון?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד