לא מצליחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחים
    מאיה ח
    12/07/2009

אני בת 21 ועדיין בתולה. אף פעם לא חויתי אורגזמה, ואף פעם לא אוננתי בשום דרך שהיא.
    לפני כחודשיים הכרתי בחור והקשר התפתח למשהו רציני. כשניסינו לעשות סקס בפעם הראשונה הכל ממש הסתבך: בכלל לא הייתה חדירה. בחלק מהזמן זה ממש כאב לי ולא הבנתי עם זה אמור לכאוב עד כדי כך או שמשהו לא בסדר איתי. אני יודעת שלשריר הנרתיק יש נטייה להתכווץ בלחץ אבל בכלל לא הייתי לחוצה. ניסינו שוב למחרת אבל זה פשוט לא הצליח
    יכול להיות שאני סובלת מאיזושהי בעייה? מה עושים במקרים כאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחים

הוספת תגובה

• ההצלחה תגיע

ד''ר חגית כהנא
    13/07/2009

את מדברת על שתי בעיות הקשורות זו לזו:
    הראשונה אין לך אורגזמה ואת לא מאוננת או במילים אחרות את אינך מכירה ואינך משוחררת מספיק עם עצמך
    השניה את בתחילת הלימוד של גופך ולעיתים לוקח זמן עד שמצליחים לבצע חדירה. לחץ וחשש משפיעים על היכולת לקיים יחסי מין מלאים
    אני ממליצה לך ללכת לרופא/ת נשים להבדק ולקבל גלולות
    וכן לנסות הכיר את גופך מעט יותר זה יעזור גם לבן זוגך לענג אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות?

מאיה ח
    13/07/2009

במה גלולות יכולות לעזור?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדי לא להכנס להריון למשל

ד''ר חגית כהנא
    15/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו