מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה כואבת - שובליאת13/07/2009
הי.יש לי בעיה שמאוד מתסכלת אותי.אני בת 35.מעולם לא היו לי בעיות בעת קיום יחסי מין.עם בן זוגי הנוכחי יש בעיה שממש מטרידה אותי מאוד.ראשית עליי לציין כי היחסים בינינו מדהימים, הוא מתחשב, איכפתי ואוהב.הקשר מאוד הדדי וחם.הבעיה היא שכל פעם בה אנחנו מקיימים יחסי מין אחר"כ יש לי זיהום/דלקת בדרכי השתן.זה מתחיל בצריבה איומה וממשיך כאמור לדלקת/זיהום.בהתחלה חשבנו שזה בגלל השימוש בקונדום שאליו אני אלרגית וכעת הפסקנו את השימוש בקונדומים לגמרי.גם כשהוא מאונן לי אחר"כ אני מרגישה צריבה והשאר ידוע.אני מצליחה לגמור רק כשהוא מאונן לי ובדרך כלל באזור השופכה הגירוי הוא חזק יותר אבל איך שהוא נוגע שם אני מרגישה אי נוחות.אני מאוד אוהבת שהוא נוגע בי והוא היחיד עד כה שהצליח לגרום לי לאורגזמה.הבעיה הזו מאוד מתסכלת אותי.הוא מאוד מבין ומוכן לחכות כל פעם עד שהדלקת/זיהום חולפים אבל כשאנחנו שוב חוזרים לפעילות מינית הסיפור חוזר חלילה.אני רטובה כשהוא חודר אליי ולכן לא נראה לי שיש צורך בג'ל מסכך.נראה לי שהאיבר שלו רחב קצת כי אני מרגישה שכשכולו חודר אליי ששורף לי במעמקי הנרתיק. וכשאנחנו שוכבים כשאני מעליו הבעיה מחריפה.לא כואב לי בעת החדירה בכלל.מה ניתן לעשות? האם אני "אתרחב" עם הזמן ואז החיכוך המעיק יעבור לי?יש לציין כי גם הוא וגם אני שומרים על הגיינה ושהקשר בינינו הוא כמובן בלעדי.אני משתמשת בביו-קראן של סופהרב כדי להתגונן בפני הזיהומים החוזרים אבל גם זה נורא מסכל שאני חייבת להשתמש בזה על בסיס יומיומי אחרת... אודה לתשובתכם המהירה בבקשה.תודה רבה מראש (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצעו תרבית שתן
ד''ר חגית כהנא15/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)