טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אי בן 33. בפעם הראשונה בחיי התוודעתי לקיום יחסי מין עם בת זוגי האהובה, שאנו מתכננים להתחתן בקרוב. אני מצליח לספק ולענג אותה, אולם אינני מצליח לגמור ולהגיע לשפיכת זרע בעת קיום יחסי מין כשאני בתוכה. רק בחוץ יש לי שפיכה. אני כ"כ משתדל וגם היא מנסה בכל דרך לספק אותי כך שאצליח לגמור בפנים. איני יודע מה הבעיה, ויש לנו חשש פן הדבר מעיד על חוסר פוריות או כל קושי אחר, אשר יקשה עלינו להכנס להריון ולהוליד ילדים. אנא מכם, כל עיצה תתקבל בברכה. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה רבה לך ד"ר על המענה המהיר. לי זו זוגיות ראשונה כך שבאמת עשויה להיות לי איזושהי עקבה רגשית וחוסר ניסיון. אני כ"כ אוהב את בת זוגי שמאוד רוצה לספק אותי ושאנסה לגמור בתוכה, אך ללא הצלחה. מה גם שאני מרגיש באמצעו של הפין רגישות רבה למדי וכאב חד ברגע שיש עליו לחץ או מגע הדוק מדי ואיני יודע על מה זה מעיד. יש לציין שערכתי ברית מילה בגיל 16 כאשר עליתי ארצה ואני מקווה שאין לכך השפעה על רגישות היתר שלי או חוסר התחושה בקטע מסוים באמצע האיבר. רופא שראה את הפין שלי ( רק מבחינה חיצונית) אמר שהוא לא רואה בעיה. אשמח מאוד לתגובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד