חשק מיני ירוד / חסר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני ירוד / חסר
    תות
    13/07/2009

מאז שאני זוכרת את עצמי החשק המיני שלי לא בשמיים. אני לא אוהבת לאונן (מדי פעם יש לי חשק, אבל לרוב אני מפסיקה באמצע, כי לא מצליחה לגמור).
    יש לי בן זוג כבר 6 שנים, מאד אוהבת אותו. כשרק התחלנו לצאת החשק המיני שלי היה מוגבר יחסית, אבל היום אני מניחה שזה היה מתוך סקרנות, משהו חדש (בן הזוג הרציני הראשון שלי).
    לאט לאט החשק דעך, היום מתעורר מדי פעם, לצערי בעיקר בימי המחזור.
    בן הזוג שלי מאד מתחשב, משקיע בי במיטה ובודק מה טוב לי. אני גומרת לעיתים רחוקות ביותר אבל כן נהנית מאד מהאקט עצמו!! הבעיה היא שעד שאנחנו לא תוך כדי אין לי בכלל חשק. אני משכנעת את עצמי באופן מודע להתחיל עם זה, למרות שבכלל לא בא לי, ואז תוך כדי מגיע החשק ואני מאד נהנית, גם כשלא גומרת (לפעמים מתסכל אותי אבל בגדול זה לא כזה מפריע לי, כי אני באמת נהנית).
    על עניין האורגזמות אני אנסה לעבוד עם ספר שרכשתי לאחרונה.
    הבעיה שלי זה העדר החשק!!
    זה מאד מפריע לי, משפיע על הזוגיות שלנו, גורם לי להרגיש אשמה וכו'. ומכיוון שאני כן נהנית מהאקט עצמו גם הייתי רוצה שיהיה לי חשק לזה....
    ממה הבעיה יכולה לנבוע? האם יכול להיות קשור לגלולות (בעבר לקחתי מרסילון, בשנה האחרונה סרזט, ככה שלא נראה לי שזה קשור לסוג מסוים, כי לא היה הבדל בחשק בתקופות עם גלולות שונות)?
    האם יש בדיקות שניתן לעשות (הורמונים או משהו)? האם יש חומרים טבעיים - שמנים, ויטמנים וכו' שיכולים לעזור ואם כן מה מומלץ?

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני ירוד / חסר

הוספת תגובה

• לתות

אורית פס
    14/07/2009

חבל שלא ציינת בת כמה את.
    בשנות העשרים בולט פער בדחף המיני בין נשים לגברים,אני שמחה שרכשת ספר רלונטי לענין האורגזמה ואז תגבר הנאתך ואולי ישפיע על יותר מוטיבציה להיות פעילה מינית, מאחר וברוב הפעמים את נהנית כי החשק מתעורר בתגובה למגע הייתי מציעה לך להמשיך כך,
    יתכן שהפסקת גלולות תשפר את רמת החשק [זה כך אצל כ-3% מהנשים,אך יש לתאם זאת עם הרופא ולשקול אמצעי מניעה חלופי.
    את מתארת מצב תקין בו לנשים במע' יחסים ארוכת טווח יש מעט חשק מיני ספונטני,לכן טוב שאת נענית ליוזמות בן הזוג וגם נהנית,
    אגב אם יש לך חשק ספונטני בימי המחזור ולא חל עלייך אסור דתי [נידה ]אז חשוב שתדעי שאפשר לקיים יחסי מין בימים אלו,ולנצל כך את הימים היחידים בהם את חווה חשק מיני ספונטני,לפחות בחלקם,מה עמדתו של בן זוגך לגבי אופציה זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה וכמה תשובות

תות
    17/07/2009

אני בת 27.
    אנחנו לא נמנעים מקיום יחסים במהלך המחזור, אבל יש עם כך שתי בעיות עיקריות -
    1. זה מגיע רק פעם בחודש... מה עושים בשאר החודש? : )
    2. בשנה האחרונה החלפתי לגלולות סרזט (בגלל בעיות עם האסטרוגן בגלולות אחרות) וזה די הוביל לכך שאני לא ממש מקבלת מחזור, ויכול להיות שיחד עם הפסקת המחזור נעלם גם המעט חשק שכן היה לי פעם בחודש.

אשמח לשמוע עוד תגובות והצעות לשיפור העניין הזה, האם יש משהו שיכול לעזור (כגון ויטמנים, תרופות הומאופתיות וכו'....).

תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי לרופאים יש עצה נוספת בשבילך

אורית פס
    24/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו