האם זה פסיכולוגי או מכדורים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה פסיכולוגי או מכדורים?
    היי
    13/07/2009

שלום,
    התחלתי ליטול לפני שבוע רבע כדור ציפרלקס ביום לטיפול בחרדה. מהר מאוד גילתי שאנני יכולה לגמור כלל. מאוד נלחצתי מהעניין. לשמחתי כעבור יום יומיים של נסיונות חזרה לי היכולת לגמור אבל הרגשתי שזה לא כמו פעם. לפני תחילת השימוש הייתי גומרת בערך 5 פעמים בחודש ותמיד עושה את זה עם חשק וממש נהנת. בימים האחרונים לוקח לי לפעמים יותר משעה לגמור. לפעמים זה גם זמן סביר (10-15 דקות) אבל גם אז זה נעשה מתוך תחושה של מטרה לגמור (כדי לבדוק שהכל בסדר) ולא כי באמת התחשק לי מההתחלה. ברור לי שאם אאבד את הריכוז לא בטוח שאגמור. בסופו של דבר יוצא שמרוב נסיונות אני גומרת בערך 3 פעמים ביום (רק שלפעמים זה לוקח שעה ויותר וגם מרגיש לי אחרת מלפני הכדורים). אני מנסה להבין אם מדובר בעניין פסיכולוגי שיעבור עם הזמן או שכדאי לי להפסיק את הטיפול?
    אשמח גם לשמוע מנסיונן של נשים אחרות שנטלו ציפרלקס האם התופעה עוברת אם הזמן?
    כמו כן רציתי לשאול האם לגמור כמה פעמים ביום יכול לגרום לכך שיקח יותר זמן להגיע לסיפוק?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקשר לכדור ציפרלקס

אורית פס
    14/07/2009

ציפרלקס שייך לקבו' כדורים שיכולה להיות להם השפעה על ירידה בחשק המיני ועיכוב תגובת האורגזמה,יתכן שיחלוף או לא ישבש משמעותית בהמשך-יש לזכור שלתרופות יש גם השפעה אינדבידואלית,דווקא ציפרלקס מוכר ככדור שפוגע פחות בתפקוד המיני הרגיל,
    כן, יש אפשרות שאם את מרבה לאונן לא מתוך הנאה אלה כדי לבדוק את עצמך אז החשק ירד,ואין לך מה לדאוג אך דווחי לרופא בלי להתבייש יתכן שיעביר אותך לקבו' כדורים אחרת שאינה פוגעת בחשק\אורגזמה כמו כדורים מקבו' ה-snri.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו