מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה פסיכולוגי או מכדורים?היי13/07/2009
שלום,
התחלתי ליטול לפני שבוע רבע כדור ציפרלקס ביום לטיפול בחרדה. מהר מאוד גילתי שאנני יכולה לגמור כלל. מאוד נלחצתי מהעניין. לשמחתי כעבור יום יומיים של נסיונות חזרה לי היכולת לגמור אבל הרגשתי שזה לא כמו פעם. לפני תחילת השימוש הייתי גומרת בערך 5 פעמים בחודש ותמיד עושה את זה עם חשק וממש נהנת. בימים האחרונים לוקח לי לפעמים יותר משעה לגמור. לפעמים זה גם זמן סביר (10-15 דקות) אבל גם אז זה נעשה מתוך תחושה של מטרה לגמור (כדי לבדוק שהכל בסדר) ולא כי באמת התחשק לי מההתחלה. ברור לי שאם אאבד את הריכוז לא בטוח שאגמור. בסופו של דבר יוצא שמרוב נסיונות אני גומרת בערך 3 פעמים ביום (רק שלפעמים זה לוקח שעה ויותר וגם מרגיש לי אחרת מלפני הכדורים). אני מנסה להבין אם מדובר בעניין פסיכולוגי שיעבור עם הזמן או שכדאי לי להפסיק את הטיפול?
אשמח גם לשמוע מנסיונן של נשים אחרות שנטלו ציפרלקס האם התופעה עוברת אם הזמן?
כמו כן רציתי לשאול האם לגמור כמה פעמים ביום יכול לגרום לכך שיקח יותר זמן להגיע לסיפוק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לכדור ציפרלקס
אורית פס14/07/2009ציפרלקס שייך לקבו' כדורים שיכולה להיות להם השפעה על ירידה בחשק המיני ועיכוב תגובת האורגזמה,יתכן שיחלוף או לא ישבש משמעותית בהמשך-יש לזכור שלתרופות יש גם השפעה אינדבידואלית,דווקא ציפרלקס מוכר ככדור שפוגע פחות בתפקוד המיני הרגיל,
כן, יש אפשרות שאם את מרבה לאונן לא מתוך הנאה אלה כדי לבדוק את עצמך אז החשק ירד,ואין לך מה לדאוג אך דווחי לרופא בלי להתבייש יתכן שיעביר אותך לקבו' כדורים אחרת שאינה פוגעת בחשק\אורגזמה כמו כדורים מקבו' ה-snri.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)