מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא נהנה מהגמירהחנה14/07/2009
שלום רב,
יש לי חבר כבר 9 חודשים ואנחנו בני 21
כבר 3 שנים יש לו בעיה בגמירה שהוא לא נהנה לגמור. הוא טוען שהוא לא מרגיש את הגמירה, לעיתים שולט בה ולעיתים לא. אנחנו שוכבים בממוצע פעמיים מיום ובכל פעם יש לו את הציפייה להרגיש את ההנאה ושהוא גומר הוא מתבאס בכל פעם מחדש.
היינו אצל מספר סקסולוגים שטענו שהבעיה היא פסיכולוגית ולא פיזית, הוא קיבל כדורים להנאה וכלום לא עזר לו, לאחרונה לאור המצב החשק המיני יורד לו. אני עושה הכל כדי לגרום לו להנות פתוחה להצעות כל דבר שיחזיר לו את ההנאה. (חשוב לציין שבעבר היה נהנה מהגמירה, ושבמהלך הסקס הוא נהנה עד שמגיע לגמירה)
אני ממש מיואשת מהמצב ומאוד רוצה לעזור לו ולרצות אותו
שתינו חיילים בודדים ואין לנו כבר כסף לטיפולים היקרים האלה..
בבקשה אולי תוכל\י לעזור לנו בעצות או בכל דבר שיפתור את בעייתנו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחנה
אורית פס14/07/2009יכול להיות שמין פעמיים ביום זה מעל לצרכיו של בן זוגך? אולי אם יגיע לסקס מעט יותר רעב מינית אז גם יגבר החשק?
לא הבנתי בדיוק אם בעיות השליטה שלו מתבטאות בנטיה לגמירה מהירה או גמירה מעוכבת,
גם לא ברור מה זה הכדורים "להנאה " שקיבל,האם קיבל ויאגרה סיאליס או לויטרה בשל קשיי זיקפה?
אני כן מתרשמת שאת לוקחת הרבה אחריות על ההנאה שלו,אך בעיתו החלה כבר לפני 3 שנים שאז ל א הייתם יחד,כך שנראה שזה לא קשור בך והוא זה שצריך לפנות ולברר
אגב,חיילים זכאים לטיפול מיני שהצבא מממן,אך עליו לפנות ולבקש זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נהנה מהגמירה המשך
חנה28/07/2009שלום רב,
אני רושמת לך בהמשך לשאלתי,
הכדורים שהוא קיבל זה לא וירגה זה כדורים נגד דיכאון שהתופעות לוואי שלה היא הנאה.... וזה לא עזר... בנוסף אין לו בעיה בשפיכה מוקדמת, הבעיה היחידה שהוא פשוט לא נהנה כאשר הוא גומר לא מרגיש את האורגזמה..
גם בעניין הסקס אנחנו כבר בקושי שוכבים בגלל שירד לו החשק המיני..
אני כבר לא יודעת מה לעשות ייעצו לו לעשות דיקור סיני את חושבת שזה יועיל???
ואיך מגעים ליעוץ מיני ע"י הצבא?
יש לך עוד הצעות שיכולו לעזור לנו..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)