קנאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנאה
    אני
    15/07/2009

שלום,
    אישי ואני זוג בשנות ה- 50. יחסי מין כמעט ולא מתקיימים. מעדיף את המחשב, מגיע למיטה לאחר שאני הולכת לישון, כח הגברא ב- 5 שנים האחרונות לא משהו אבל אף פעם לא אמרתי כלום. מערכת היחסים היא זו שמוציאה אותי מהכלים. הקנאות ...אם אני מחליטה ללכת בבוקר מוקדם ברגל ולא אמרתי ולא הייתי זמינה זה גורר מריבה, אם נשארתי שעה נוספת בעבודה ואני לא מודיעה...וכל מיני בקיצור מיותר לציין שאין אינטימיות, חברות, כמות השיחות שואפת לאפס, הכי "קל" לפרק החבילה ובכ"ז לאחר כל פיצוץ מנסה שוב...מזה 30 שנה....האם אוכל לקבל הכוונה בעניין? נמאס לי. חשוב לציין הוא איש טוב, דאגן, ועוד תכונות טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאה

הוספת תגובה

• צר לי לקרוא את מצוקתך,

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/07/2009

ממה שאת מתארת, יהייה נכון לפנות לטיפוןל זוגי. גם אם בן זוגך מסרב ו/או מתקשה, יהייה נכון שתפני בהתחלה לבד.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול זוגי לבד...

אני
    17/07/2009

ראשית תודה להתייחסותך לעניין. האם טיפול זוגי לבד יוכל לתת לי כלים להתמודדות? הרי צריכים שניים לטנגו....
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו