טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שאלה עניינית..אני יש לי דלקת בנרתיק ועוברת טיפולים בגלל הפטריה והזיהומים שיש לי בנרתיק ..שאלתי היא האם יש קשר לדלקת שיש לי בנרתיק עם קיום יחס מין מאיזור הטבעת זאת אומרת מין מאחורה שלפעמים יורד לי דם גם בקיום יחס מין מהטבעת והאם יש קשר בין שני הדברים ?<< שתמיד כואב לי בזה והאם יש קשר בדלקת בנרתיק לכאבים העזים והדם יורד לי ממין באיזור הטבעת ואני מדגישה שאני לא משלבת בין מין בטבעת עם מין בנרתיק ??מה הסיבה ומה הקשר בין שני האיזורים אם יש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל האזור רגיש ולכן לא נעים לך. לא יודעת אם זה יכול לגלוש לפי הטבעת, חכי לתגובת המומחים כאן. יכולה רק להמליץ לך על טבליות ויטמין C להחדרה לנרתיק, אני השתמשתי בהן במשך כמה ימים וזה מאוד הקל עלי. מאז, טפו טפו, אין זכר לתופעות לוואי (גרד, הפרשות לא נעימות). קניתי אותן בסופרפארם וזה נקרא נורמפלור. שווה לך לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד