עירום של אחות ואח בוגרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עירום של אחות ואח בוגרים
    ארז
    28/08/2007

אני נשוי בן 40, לאשתי יש אח רווק בן 35 . בקיץ היא נוהגת להסתובב בבית עם תחתונים וגופיה ללא חזיה גם שאחיה מתארח בבתנו. לאשתי גוף מלא עם תחת גדול ותחתונים לבנים ושקופים אינם מחמיאים לה כלל.היא גם לא מתביישת להתלבש בחדרה כשהדלת פתוחה ופעם שהגעתי במפתיע ראיתי שאחיה מדבר אתה כשהיא עם תחתונים וחזיה חושפנית ומרגיש בנוח עם זה. ובוודאות היו מקרים יותר אינטימים שראה.
    לטענתה אינה מתביישת ממנו ,הוא לא מסתכל עליה כמו שאני חושב, שאני סוטה ,קנאי, רחושני ,פרימיטיבי וגם גופה זה לא הטעם שלו.
    לדעתי זה לא מכובד, חולני, אני מרגיש נבגד,גוף של אשה זה פרטי אינטימי מיני ומגרה, שהוא גבר עם צרכים מיניים וגם יכול להתגרות ממך.
    אחרי ויכוחים רבים היא משתדלת לשמור על צניעות, אך הכל הצגה למעני וכשלא יהיה בסביבה אין לה גבולות.
    כל פעם שאשתי מתלבשת אני נזכר בו, אני לא מסוגל לחשוב שעוד גבר מסתכל על אשתי במצבים אינטימים והכל כשר בחסות המלה "אח".
    שאלתי
    1.האם זה נורמלי?האם אח יכול להתגרות מאחותו?
    2.אשתי מאד שמרנית וצנועה מה גורם לה דווקא מולו לחשוף את גופה?
    האם מתוך רחמים שהוא רווק ואולי לא ראה עירום? האם להראות אהבה יתרה (הם מאד קשורים)?
    או שיש סיבות אחרות מילדותם למשל?
    3.אני מעוניין בטיפול זוגי כדי למנוע מקרים כאלה בעתיד, לאן עלי לפנות פסיכולוג סקסולוג או ייעוץ
    מיני במרפאת נשים?
    בתודה ארז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עירום של אחות ואח בוגרים

הוספת תגובה

• "אהבת אחים"

29/08/2007

1.כן, זה נורמלי. זה לא המצב השכיח. אתה שוכח שהוא ראה אותה כך מיום לידתו. כל עוד הם יודעים מה הגבולות. אח בהחלט יכול להתגרות מאחותו, אבל למה אתה חושב שזה המקרה. למה אינך מאמין לאשתך?
    2.אולי היא רגילה. היא גדלה בנוכחותו ואולי זה סוג החינוך שספגו בביתם. של פתיחות וליברליות.
    3.לגבי טיפול זוגי-מיני - בהחלט עשוי להפחית מהמתח בינכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

ארז
    30/08/2007

לכ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה לרפי חרותי

ארז
    30/08/2007

לדר רפי חרותי שלום.
    החינוך שהם ספגו בבית דתי ומאד שמרני וככל הידוע לי מאשתי בקטנותם לא ראו אחד את השני בעירום.
    אשתי גם מתלבשת מאד בצניעות ולא חושפני. יש לה עוד שני אחים נשואים ושהם מתארחים אצלנו מולם היא מקפידה הרבה יותר.
    ולכן מאד הופתעתי שדווקא מול האח הרווק היא חופשיה כמעט כמו שהיא מולי. ואפילו נראה לי שהיא מעוניינת שיראה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יסלח לי רפי חברי אבל...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    30/08/2007

אני מתרשם שזה לא נורמטיבי. בחברה בה אנו חיים, מגיע גיל שאחות לא מתקלחת ליד אח....לא משנה איך הם גדלו ובאיזה בית. .....
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עירום במשפ'

אורית פס
    30/08/2007

בהחלט אפשר להבין שאתה מוטרד מסיטואציות שיש בהן טשטוש גבולות עפ:י המקובל בתרבות שלנו.
    יחד עם זאת לכל משפ' תרבות ייחודית לה, הייתי ממליצה לך בשלב ראשון לשמוע יותר מאשתך על המנהגים שהיו נהוגים במשפחתה בקשר לפרטיות, עירום,יחס לגוף ,מסרים מיניים וכו',
    העובדה שאשתך שינתה ממנהגה והיא מקפידה על יתר צניעות לבקשתך היא חיובית,אך הבעיה נעוצה בכך שאתה לא מאמין לה לגבי מה מתרחש בהיעדרך,אז כאן יש בעית אמון שתקרין על כל דבר וענין ולכן עצתי היא שתפנו לטיפול זוגי באם הקונפליקט לא נפתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו