דילמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה
    מישהי
    22/07/2009

אני בתולה ואני בת 19. כן בא לי להימשך למישהו ולאהוב אבל עוד לא פגשתי את האחד.
    עכשיו אני קצת הרבה חסרת ביטחון, האם העובדה שאני אשכב עם מישהו תגרום לי להרגיש יותר בטוחה בעצמי? לא שבגלל זה אני אלך ואשכב אבל זה מעניין אותי.

ועוד דבר נוסף, בנאדם שהוא טוב וחכם ונדיב ומתייחס אליי בטוב לב אך אין לי משיכה כלפיו בכלל. שום רצון לנשיקה או מעבר. האם כדי לי להישאר איתו?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה

הוספת תגובה

• דילמה אנושית

27/07/2009

אם תשכבי עם מישהו סתם בשביל לשכב זה לא יגרום לך להרגיש בטוחה בעצמך. צריך להבין מהיכן נובע חוסר הבטחון, וזה כנראה לא מחוסר נסיון מיני.

חכי עוד קצת, שיגיע אותו בחור שתרגישי בטוחה איתו, שתהיה לכם תקשורת טובה, עניין משותף וגם שתהיה משיכה כלשהי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאני

דנה
    08/08/2009

קשר מיני לא בהכרח יעלה לך את הביטחון, אם הוא יעשה סתם אפילו יתכן ותרגישי רע עם זה . מה שכן בהחלט יכול להעלות לך את הביטחון הוא הקשר החברי, התומך והאמיתי עם גבר. זוגיות טובה עם בחור טוב בהחלט עושה טוב מכל הבחינות, ומשם הסקס כבר יגיע....בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו