הכל הפוך. הוא לא רוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכל הפוך. הוא לא רוצה
    מיואשת
    25/03/2007

אני בת 35 נשואה+ כבר 4 שנים, עם יחסי מין כושלים במלא מובן המילה! בן זוגי אינו מעוניין בסקס בכלל. מספיק לו פעם בחצי שנה וגם זה בקושי. משהו כמו "גומרים הולכים". גם אם אני מתחילה איתו הוא מתחמק. אני מוכרחה לציין שיש לו תירוצים בדיוק כמו של נשים! "לא בא לי היום". "כואב לי הראש" "את בהריון" ועוד אלף תירוצים. אני שוללת מכל וכל בעיה פיזיולוגית כי אני רואה אותו בבוקר ערום! (והמבין יבין) אני גם שוללת משיכה לגברים ואפילו בגידות אני כמעט שוללת. (בזמן האחרון נראה לי שאולי יש לו מישהי אבל זה רק בזמן האחרון) זה נראה לי חולני ולא מציאותי! לא כך תארתי את החיים שלי. לא פעם ניסיתי לדבר איתו על זה והוא לא מוכן אפילו לשמוע אותי. לדעתי זה מביך אותו עד עמקי נשמתו. לפעמים בא לי להעליב אותו ליד אנשים רק כי הוא משחק אותה גבר שבגברים והוא מאוד רחוק מזה! אני בדרך לפרק את ה"אין זוגיות" הזו כי גם לי יש צרכים!
    מיותר לציין טיפול זוגי כי האינטיליגנט טוען שזה מיותר. הוא יודע שיש לו בעיה הוא לו יודע להצביע מהי! טיפול מסוג כלשהו יפגע לו באגו ויזרוק אותו עוד אחורה. ועוד משהו.... לא פעם הוא ישן בסלון עם טלוויזיה דלוקה על ערוץ "אגו" (הערוץ לגברים) כנראה שמשם הוא הולך לאמבטיה......
    מ ה ע ו ש י ם ???????
    אולי מעוררי חשק? משהו בקפה?
    ה צ י ל ו !
    בגידה בו לא באה בחשבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכל הפוך. הוא לא רוצה

הוספת תגובה

• לצערי מכאן לא תבוא הישועה...

25/03/2007

שכן את מתארת מצב המחייב מעורבות מקצועית.

נתת הרבה השערות מה הסיבה, אך רק בעלך יודע את הסיבה האמיתית.

אם חשובה לך המשכיות הזוגיות, תבהירי לו חד משמעית שאתם צריכים עזרה מקצועית, למרות האפשרות שהאגו שלו ייפגע מכך. מה עם האגו שלך?! מה את מרגישה כל התקופה הזו? מה עם הנשיות שלך? גם לך מגיע להיות נחשקת ונאהבת . אולי את בעצמך גם פוחדת מטיפול, שעשוי להוות תיבת פנדורה. לדעתי, אם הוא לא יכול "לספק את הסחורה" מבחינתך ואינו מוכן לגשת איתך לטיפול, אז אולי באמת כדאי לפרק את החבילה. אל תחפשי פתרונות קסם כגון, מעוררי חשק (אין כזה דבר).

במסגרת טיפול מקצועי תוכלו להגיע לתובנות המתאימות ולהחליט את ההחלטות בליווי מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלמונית

סער
    26/03/2007

כניראה שאת לא מספיק עושה כדי לגרות אותו
    ולגרום לו לרצות לבוא אלייך אז תתחילי קצת להשקיע ולא לחכות לו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו