פתרון לשפיכה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתרון לשפיכה מוקדמת
    לל
    23/07/2009

אני בן 41 בריא ותמיד הייתה לי רגישות גבוהה באיבר,אני מגיע לזיקפה מהר מאד,וגומר מהר מאד (פחות מ 30 שניות אחרי החדירה ) .לעיתים קרובות יש לי זיקפה גם כשאני לא מעוניין,מספיק שאני רואה סצנה קצת ארוטית ומיד הוא מזדקר.האם חיזוק שרירי רצפת האגן והיכולת להיות רב אורגזמי יכול להיות פתרון לשפיכה מוקדמת? יש לי בעיות קשב וריכוז, האם יש קשר בין שפיכה מוקדמת לADHD ? והאם ריטלין יכול לעכב שפיכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתרון לשפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• ריטלין לא הפתרון המומלץ

אני
    27/07/2009

אחד הגורמים לשפיכה מוקדמת היא חוסר ריכוז. ריטלין בלי קשר משפר את החשק המיני ומעכב את השפיכה אבל זה תרופה ממכרת
    תנסה חצי כדור עד כדור סרוקסט\פאקסט הוא גם מאוד יעכב לך את השפיכה וגם ימנע זקפה לא רצויה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריטלין לא מעכב שפיכה,

ד``ר עידן מיליצ`ר
    27/07/2009

יכול להיות קשר בין ה לADHD לשפיכה המוקדמת. מה שיהייה נכון זה לפנות לטיפול מקצועי.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו